Para pembaca budiman

Thursday, October 15, 2009

Si Comel Berbaju Raya Contest

Salam,

Hahahahaha ...
Aku memang suka buat kerja last-last minit ...
Barulah thrill kan kan kan kan ...




Masa berjalan-jalan di blog kawan-kawan di Hari Raya Aidilfitri lepas,
Aku perasan ada contest yang sungguh kiut ni ...

Dah simpan niat dah nak join ...



Lepas tu, dapat jemputan direct plak dari Baby Ibu, empunya blog ..
(Baby Ibu, tqvm sudi jenguk blogku ini)

Maka berkobar-kobarlah nak join ...


Tapi aku terlupa daaa ...
Sib baik aku ingat hari ni still 15hb ...
Baby Ibu, aci lagi ka kalau ku join contestmu ini today??
Maafkanku yang kadang-kadang pelupa ini ...


Ni Gambar Anakandaku yang sulung berpakaian baju kurung serba BIRU

Nama : Irdina Aisyah binti Saiful Razif
Umur : 3 tahun 11 bulan.





Hadiah-hadiah dengan murah hatinya disponsor oleh :

1. Gin & Jacqie
2. eoe Online
3. leanalittleshop
4. Sherry
5. TH
6. Mia
7. Niko
__________________________________________

Haaa, buat korang yang sedang membaca ni,
Marilah kita memeriahkan lagi contest Baby Ibu ni ...



Apa??? Tak sempat dahhh???

Ehhhh, sempat lagi daaaaa ...
Tarikh tutupnya hari ni kan ... kira sampai kul 1159 mlm ni la kan kan kan kan ...



Camana nak join???

Camni ...

Cara Penyertaan

Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)
Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.


Syarat Penyertaan

1. Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda - Na'am .. sorted!!
2. Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - Na'am .. sorted !!
3. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - Na'am .. sorted !!
4. Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) - Na'am .. sorted !!
5. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya - Na'am .. sorted !!
6. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) - Na'am .. Sorted !!
7. Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. - Na'am .. Sorted !!
8. Klik sini untuk Q &A


Wassalam



Image Hosted by ImageShack.us

2 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin