Para pembaca budiman

Thursday, October 8, 2009

Gigi nan 4 batang

Salam,

Belum habis lagi cerita pasal Fawwaz.
Sekarang ni dia dah ada 4 batang gigi - 2 bawah dan 2 atas.
Gigi bawah mula tumbuh tatkala dia berusia 4 bulan.
Awal kan?
It's in the genes ...
Anak-anak aku yang lain pun mula tumbuh gigi umur 4 bulan.

Tapi, diorang cakap lambat ...
Dina sampai sekarang pun pelat ...
Firdaus apatah lagi ...
Hahahahaha ...

Untuk kenangan, aku nak bubuh gambar Fawwaz tersengih ria menayang gigi ...


Aiseh, malu la pulak bila ibu suruh tayang gigi ...

Fawwaz sayang, sila tayang gigi atasmu, nak ... Please ...


That's more like it ... Haaa, barulah terserlah gigi atasmu itu ...

Now, show us all your 4 teeth ... Give us a big grin ...
Pretty please ...



Heh heh heh ...

Nanti bila Fawwaz dah besar, kan ... mesti Fawwaz gelak sorang-sorang bila tengok balik gambar-gambar ni ...


Image Hosted by ImageShack.us

2 Pendapat:

  • :Nana:
     

    Selamat Hari Raya Dian!

    Tk sangka kau pun ada blog ek.. aku dok tengok blog Norl pas tu nampak cam familiar nama DNNA tuh.. rupanya kau..

    ramai nye ahli keluarga kau ye.. laju betul.. tak terkejar aku.. hehehe..

    btw, anak lambat cakap tak pe, asal boleh cakap tu alhamdulillah ler..

  • DNNA
     

    Nanaaaaa,

    Selamat Hari Raya untukmu sekeluarga jua :)

    Hehehehe ...
    Kecik betul blogosphere ni kan ..
    Jumpa plak dengan ko ..
    Aku suka ...

    NorL yang influence aku utk berblog bagai ni ... Hehehehe ..

    Now I'm an addict ... Hahahaha

    p/s - Kem salam kat ehem ko. Aku tgk FB ko haritu ... best tengok gambo2 ko kt obersi satu famili.

Blog Widget by LinkWithin