Para pembaca budiman

Tuesday, October 20, 2009

Penat sungguh rasanya

Salam,

Masih kepenatan ...
Sabtu lepas wat open house cum house warming ...
Alhamdulillah, ramai geng-geng yang datang ziarah ...
Thanks a million guys ...

Kepada yang tidak dapat hadir,
Takde masalah, memang banyak bebeno rumah terbuka di minggu terakhir syawal ni ...
Esok-esok nanti kan,
Kot-kot la korang jalan-jalan area rumahku ini, jemput la singgah ye ...

Majlis kali ni kecil-kecilan sahaja ...
Insya Allah ada rejeki,di tahun hadapan,
Boleh panggil lagi member-member dan sedara-sedara,
Termasuk la anda yang sedang baca blog ni, wokeh :)

Memandangkan aku masih lagi capek,
Kita layan dua keping gambar yang sempat aku snap ...


Yessss, finally dapat amik gambar Fawwaz and Faris. Tengok betapa tembamnya si Faris ni kan ... Pipi sungguh labuh ... Geram mak wokeh ...



Dari kiri : Norley meriba Faris, Yours truly meriba Fawwaz, Alia meriba Hanna, Eimran dan Farha ...

Sekian, wassalam


Image Hosted by ImageShack.us
P/s - Open house hari sabtu, tapi awat la penat tak hilang-hilang lagi ni?? Camana nak siapkan case write up ni??? - ALASANNNNNN .. kikiki

9 Pendapat:

  • Sayang.Ibu
     

    Mmg penat lah kan kalo buat open house ni tak kire laa besar2an ke kecil2an.. penatnya mau seminggu x ilang, dengan nak kemas umah balik pada asal lagi...

  • Hanim
     

    ampun, tak dpt dtg haritu. peh balik wangsa maju, pengsan DH n LO. ptg2 org dah close house baru kitorg sambung keluar (gi umah yg open hse sampai mlm). tahun lain plak ek? padahal dekat sgt dah tu.

  • ummiluqman
     

    ermm tak jemput aku pung.. eheh.. wah norley punya baby tembam yek..nnti kimsalam kat dia..anum tak dtg ke? ko masak apa ..nnti aku balik jgn lupa jemput ye

  • DNNA
     

    Intan

    Tu la pasal mek. Ni dah hari ke-3 post open house, tapi penatnya tak jugak abes lagi. Tapi, puas hati dapat jumpa ramai geng kan kan kan :)

    Hanim

    No hal beb. Lain kali aku wat makan-makan ko HARUS datang. Hehehehehe ...

    Mek, bila lagi ko ada kelas kat PPU*M ni? Aku nak pulang Mei Tai cantik ko tu .. Conscience aku tak berapa nak clear la pinjam barang lama-lama ni ... kekekekekeke ...

    Che Ma

    Heh heh heh ...
    Ampun maaf mek ...
    Lain kali, aku ajak ko datang (walaupun ko kat Dubai sekalipun)
    Heh heh heh ...

    Anum dalam pantang lagi kan ...
    Nanti aku sampaikan salam kat Norley. Bam Bam si Faris kan ...

    Lupa lak - Aku masak biasa2 jer :)

  • nurul husna binti ibrahim
     

    thun dpan wt open house ajak member blogger plak ye kak..hahha

  • DNNA
     

    Husna

    Wokeh set ...
    Panjang umur, murah rejeki next time makan2 akak ajak semua ye :)

  • Hanim
     

    in november aku kelas kat sana balik. hehe aku tak kisah sgt, sbb tak guna.... yg aku sayang...still dgn aku. yg tu aku tak guna lama... tp best sbb matching baju raya thn lepas.

    sharing is cairng. if ko rasa berguna, pinjam je la. kekadang BW stuff ni pakai kejap2 patu jumpa yg lain kita suka.

  • Hanim
     

    in november aku kelas kat sana balik. hehe aku tak kisah sgt, sbb tak guna.... yg aku sayang...still dgn aku. yg tu aku tak guna lama... tp best sbb matching baju raya thn lepas.

    sharing is cairng. if ko rasa berguna, pinjam je la. kekadang BW stuff ni pakai kejap2 patu jumpa yg lain kita suka.

  • DNNA
     

    Hanim

    Hehehehe ... Wokeh set, nanti ko ada kelas kat sini, calling-calling la ek. Boleh lunch sama-sama lagi ;p

Blog Widget by LinkWithin