Para pembaca budiman

Monday, October 12, 2009

Jamuan Raya JPMD 2009

Salam

Seperti yang tertera di atas, pada 9/10/09, Jabatan Perkhidmatan Makmal Diagnostik (JPMD), PPU*M telah menganjurkan jamuan makan - makan sempena hari raya Aidilfitri, meraikan Ketua Jabatan JPMD yang baru (Dr H) juga bagi menghargai jasa-jasa Prof Madya Dr M i.e. mantan Ketua Jabatan JPMD - macam serampang 3 mata la gitu tujuan jamuan ni .. Hehehehe ...

Ni gambar-gambar kami yang gedix berposing sebelum sesi ucapan dan makan sakan.


Dari kiri - Major kerusi (Dr) Mas, Dr Ika


Dari kiri - Dr Azie, Dr Fizah


Dari kiri - Amna, Sha, Yours truly, Dr Jue

Putri dan geng-geng mikrobiologi

Ni pulak adalah gambar-gambar makanan
























Opsss ... mak busy sangat makan sampai lupa nak amik gambo makanan, nyah!!!!

Ha Ha Ha Ha Ha Ha ...

Rabu ni giliran PPU*M lak anjurkan jamuan raya besar-besaran. Kalau ikut tradisi, mesti ada kambing golek yang sungguh masyhur itu yang biasanya cepat betul habisnya - lesap macam kilat dek penangan Pak-pak Ar*b yang beratur berkali-kali. Rabu depan aku ingat nak book siap-siap kerusi yang ngadap kambing ni la ...


Image Hosted by ImageShack.us

p/s - NorL, ko takyah la gi Sg Buluh tu ... ko cakap la ngan Kak Zu - sehari jer ... Kita makan ramai-ramai jommmmmmmm ... hehehe

p/p/s - Adinda Alia MIA - Sedang berkejaran ke sana ke mari bagi menyudahkan task yang diberi Dr H kepadanya sampaikan tak sempat makan ... Cian dia kan ... Sungguh berdedikasi adindaku ini ...

2 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin