Para pembaca budiman

Friday, October 2, 2009

Gelap

Salam,

Pukul 1125 pagi tadi kami di PPU*M bergelap selama 10 minit.
Dan beberapa minit selepas itu, kami bergelap sekali lagi selama seminit.
Apa yang telah terjadi agaknya??
Kenapa generator tak kick in after blackout pertama??
Kesian MLT kat lab - Kelam kelibut nak jaga analysers kat lab tu.
Bagi kami, 10 minit tu adalah masa yang sangat panjang ...
Macam-macam boleh berlaku dalam 10 minit ...
Tapi,
Alhamdulillah, takde komplikasi terjadi.

PPU*M tak bayar bill ke?? Hahahahaha ...
Takdelah, i lap u ppu*m - PEACE!!!

Image Hosted by ImageShack.us

2 Pendapat:

  • scudmami
     

    a'ahh... dah la kami tgh kelas masa tu... romantika u dalm seminar room tuh!!!
    pas tu sbb memasing tgh hangat diskusi, siap sambung diskusi dalam gelap sambil ditemani lampu-lampu HP...

    aku pon musykil, naper leh blackout ehh???

  • DNNA
     

    NorL
    Hahahaha, masa tu kitorang semua dalam bilik ngadap lappy masing2.
    Kiranya cahaya lappy tu la yang membantu kitorang bergerak ...

    Yang lagi best, batt lappy aku critical lak masa tu .. kikiki... Sib baik sempat bertahan sampai letrik ada balik ...

    Tu la beb ... aku pun musykil daa

Blog Widget by LinkWithin