Para pembaca budiman

Sunday, April 18, 2010

ADA BERANNNNN?????

Salam semua,

Entry ringan dan santai untuk menghiburkan hati sekaligus melampiaskan perasaan wendu dendammmm guwe kat blog guwe ini ... kah kah kah ...


Statement appetiser :

Kami semua sudah



Statement nak bagi korang jaki i.e. statement pencuci mulut longkang :

Korang semua bila lagi???





Saspen?? Nak tahu??




Teruskan bacaan anda dan sila jamu mata ya ...




The usual suspects, hahahahaha - Peserta2 Akademi LF (Loktot Fantasia)


Yang mana satu pilihan kalbu .... Kita lihat sapa yang kena ...

Juri - Kak Azie dipaksarela jadi tukang menjatuhkan hukuman ...





Kejutan - Hukuman yang dikenakan





Respon para peserta :
Macam - macam gaya dapat kita saksikan pada hari ittew ...

Antaranya :

Gaya1 - Ala2 Neo Matrix episod 1 --> The needle is not real !!!


Gaya2 - Ala2 rojak --> Cheshire cat yg nampak gigi jer + Peserta ratu cantik *world peace*


Gaya3 - Ala2 atlet marathon 30km --> Aku ingin lariiiiiiii jauuuuuhhhhh dari sinii...


Gaya4 - Ada aku kesahhh????


Gaya5 - Gaya pasrah itu indahhhh ... Tukang jab kena jab ... hahahaha




Pemenangnya???


1Malaysia has spoken - Pemenangnya adalahhhhhh ... *drum rollz plz plz plz*


Aku ada ... Ngko ada????? Kah kah kah kah kah ...



So, guwe nak tanya korang balik ni ...



Sengih sokmo,
Wassalam
*Kembali berhibernasi*



Image Hosted by ImageShack.us
P/s - Untuk anda semua .... want to know more re: vaccine utk H1N1??? Sila check it out di klinik2 kesihatan yang berdekatan anda *pesanan khidmat masyarakat ikhlas dari hati peserta2 akademi loktot fantasia (ALF)*

P/p/s - KakNon (ini hari menu insaf apa plak yang telah diplan baek punya?), TTM (amboi2, Ben hang ajak, mak hang tak ajak pun ye. Ajak apa? Ajak jelajah dapur ... kakakaka), Che Ma, (syok betul ko ye ... asyik jalannnnn jer *mode dengki*) and Syigim (Berurut pantang memang heavennnnn) - Korang macam mana ek??? Ada tak H1N1 jab ni kat tempat korang???


P/p/s - Kak Fizah, awat gambar akak dijatuhkan hukuman tadak dalam hp saya???

Wednesday, April 7, 2010

Keja bertimbun

Salam semua,


Dengan ini dimaklumkan yang blog saya akan mengambil cuti tahunan selama satu minggu atau dua minggu atau mungkin lebih ... keh keh keh ...


Ini adalah kerana, empunya blog (sayalah tu) baru mendapat kesedaran bahawasanya dalam masa 2 bulan sahaja lagi empunya blog akan bergelar Pelajar Tahun Akhir di sini. Dan empunya blog juga sedar yang selama ini empunya blog telah banyak berfoya-foya dan berhonyeh-honyeh di alam maya dan alam sebenar. Kah kah kah kah ...


Ini menyebabkan sesi penulisan case write up saya terbantut dengan dahsyatnya. Isk isk isk ...


Saya mengaku kelemahan diri saya sendiri. Maka, di sini saya bertekad utk mengorak langkah ke hadapan dan memperbaiki diri saya *Ini adalah statement ikhlas dari hati tapi agak berbaur poyo*


Walau bagaimanapun, sesi lawatan ke rumah rakan-rakan masih tetap saya jalankan terutamanya di waktu2 malam selepas usai sesi menenenkan Fawwaz.


Akhir kata, sekeping gambar buat tatapan kalian ...


Best kan kalau hari2 balik keja disambut oleh wajah2 kesayangan hamba :)
Heh heh heh heh ...

Doakanlah saya ya ...

Take care korang ... sengih selalu,
Wassalam

Image Hosted by ImageShack.us



P/s - Buat kenalan baruku TTM :

Cubaan memasak Roti Benggali,
Telah menjadi Roti Bangla,
Salam perkenalan saya hulur(i),
Atau shakehands dalam bahasa inggerisnya.

Kagum mak tengok blogmu,
Hidangan enak memikat selera,
Sambil berjalan mata mak dijamu,
Sampai merembes2 mak punya saliva ...


;),
:D,
:),
;D.

Buah oren buah mempelam,
Selamat Ulang tahun pertamamu wahai blog TTM



Amacam?? OK tak mak beli pantunmu di chatbox??


Ada bakat berpantun tak mak???
Memang OUT of this world lah kan ...
kah kah kah kah kah

Blog Widget by LinkWithin