Para pembaca budiman

Wednesday, April 7, 2010

Keja bertimbun

Salam semua,


Dengan ini dimaklumkan yang blog saya akan mengambil cuti tahunan selama satu minggu atau dua minggu atau mungkin lebih ... keh keh keh ...


Ini adalah kerana, empunya blog (sayalah tu) baru mendapat kesedaran bahawasanya dalam masa 2 bulan sahaja lagi empunya blog akan bergelar Pelajar Tahun Akhir di sini. Dan empunya blog juga sedar yang selama ini empunya blog telah banyak berfoya-foya dan berhonyeh-honyeh di alam maya dan alam sebenar. Kah kah kah kah ...


Ini menyebabkan sesi penulisan case write up saya terbantut dengan dahsyatnya. Isk isk isk ...


Saya mengaku kelemahan diri saya sendiri. Maka, di sini saya bertekad utk mengorak langkah ke hadapan dan memperbaiki diri saya *Ini adalah statement ikhlas dari hati tapi agak berbaur poyo*


Walau bagaimanapun, sesi lawatan ke rumah rakan-rakan masih tetap saya jalankan terutamanya di waktu2 malam selepas usai sesi menenenkan Fawwaz.


Akhir kata, sekeping gambar buat tatapan kalian ...


Best kan kalau hari2 balik keja disambut oleh wajah2 kesayangan hamba :)
Heh heh heh heh ...

Doakanlah saya ya ...

Take care korang ... sengih selalu,
Wassalam

Image Hosted by ImageShack.us



P/s - Buat kenalan baruku TTM :

Cubaan memasak Roti Benggali,
Telah menjadi Roti Bangla,
Salam perkenalan saya hulur(i),
Atau shakehands dalam bahasa inggerisnya.

Kagum mak tengok blogmu,
Hidangan enak memikat selera,
Sambil berjalan mata mak dijamu,
Sampai merembes2 mak punya saliva ...


;),
:D,
:),
;D.

Buah oren buah mempelam,
Selamat Ulang tahun pertamamu wahai blog TTM



Amacam?? OK tak mak beli pantunmu di chatbox??


Ada bakat berpantun tak mak???
Memang OUT of this world lah kan ...
kah kah kah kah kah

9 Pendapat:

  • TopsyTurvy Mum
     

    wakakaka!!


    mak sungguh la terharu.. *lalu mengeluarkan airmata duyung*

    eh, anak hang pun 3 gak .. calitt skett!!

    study rajin2 tauu :) habis exam meh sama2 kita meronggeng..

  • Sayang.Ibu
     

    wahhhh...sibuk ke mek? alahaiii sian ko, dah ler sibuk nk kena siapkan 'assignment' aku lak..huhuhuuu... beb, td tengok x sampai lg.. esok kot baru dpt. nnt esok aku bank-in skali ek beb.. TQ, lebiu.. ;)

  • knv
     

    takyah nak shakehands ngan itu mat salleh muahahahahha! (apsal aku lak yang jaki nih?)

    anyway, baguslah sedar diri awal2 muahahahah! apa sgt la cuti blogging 2-3 minggu compared dengan anugerah sepanjang hayat tak gitu?

    anda akan dirindui.. :P

  • knv
     

    This comment has been removed by the author.

  • CY4.0
     

    yeah.. you'll be missed.. makanya, jangan la sign up twitter lagi.. karang dah terjebak, harus la tajuk exam kuar -- cara menjadik twitterer tersohor gitu :P

  • m-i-o
     

    aikkk nyah. mak dah kembali, hang pulak yg kena cuti?

    haihhhh. mak pun kena on-off gak nih. kahkahkah! keje bertimpa, nk mengular tak berani :P

  • DNNA
     

    TTM

    Ahaksss ... *caleeeeeeeeet banyak*

    Nyah, sesungguhnya mak masih lagi jeles dengan hang sebab hang ada banyak pokok2 buah2an yang ranum gitu di backyardmu ittew ... tinggal petik jerr ... kakaka.

    Pastu, mak tak tahan baca kisah minah hindustan potong stim hang posing ... kah kah kah ... gelak terbahak2 mak ... ;P


    Baiklah, bulan Jun 2011 kita ronggeng sama2 wokeh ... it's a date bebehhh !!!!

    Sebelum meronggeng nganmu nyah, mak kene menonggeng study dulu *Heppp, jgn fikir bukan2, kah kah kah kah*


    Intan

    Sepatutnya aku sibuk buatkan case write up aku ... Sebaliknya aku sibuk wat bende2 lain yang takde kena mengena dengan write up kat opis .. kah kah kah ...

    Mek, 'assignment' ko tu special case. Aku wat kat rumah je. Aku tak curi masa kat opis pun - kecuali masa aku kuar gi tesco nak pos 'assignment' ko tu ... kah kah kah ...

    Sesungguhnya menjahit itulah terapi utk minda aku kat rumah pagi2 buta ... keh keh keh ... tqvm mek for honoring me with your assignment ... kekekeke ...

    Kak Ana yang very the vogue

    Betul betul betul ...
    Wah wah wah, anugerah sepanjang hayat ... mak sukak!!!
    Harus saya quadruple my effort lepas ni ... hahahaha ...

    kaknon, entry akak meruntun jiwa dan membuka mata saya - TQVM ...

    Sesungguhnya change IS good kan kan kan kaaannnn ... ;)

    Cik Yan

    Kah kah kah ...
    Aku memang blom BRANNN lagi masuk twitter ... Nanti la June 2011 Insya ALlah ...

    *Kompom by the time dah ada bende lagi canggih dari twitter - quacker ke, moo-er ke, roarer ke ribbiter ker kan ... kah kah kah kah kah*

    Pekerja kesayangan bos kat kilang kicap aka empunya m-i-o

    Nyahhh, marilah kita sama2 jadi pekerja contoh yang disayangi oleh bosses dan dijaki (aiyarkk, huduhnya BM mak!!) oleh colleagues kita !!!

    kah kah kah kah kah ...

    Mek, tolong sampaikan salam kagum aku kat sister Yati ek ... Mak doakan yang terbaik untuknya ... *masih dalam mode hiba*

    SAHIH JIDDAN datang balik dahhhhh Bipolar disorder mak ... kejap gelak kejap hiba ... kah kah kah kah kah ... uwaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

  • ummiluqman
     

    ALL THE BEST!! nnti habis study sambung tulis blog wokey

  • anon suria
     

    Kak yan.......jangan ler stop menulis. Nanti saya tak der sumber nak gelak ketawa.... ha ha. Good luck!

Blog Widget by LinkWithin