Para pembaca budiman

Wednesday, March 24, 2010

Somput den

Salam semuo,

Den dah tahap kritikal dah ni ...

Mato raso mcm nak katup yo ...

Tapi den tak siap laie assignment ..

Laie 20% ni ...

Esok presentation kul 9 pagi lak tu ...

Ayoyoyoyoyoyoyoyoyoyoooooooooooooooooooooooo ...

Abeh la den !!!

Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha

Image Hosted by ImageShack.us

P/s - Abih tu Puan DNNA, yang ekau sibuk2 nak nulis gak kek blog apo pasal?? Poie la sambung buek kojo ekau tu haaa ... kah kah kah kah kah kah kah ....

P/p/s - Tolong doakan kesejahteraanku esok ya rakan-rakan... Takut2 ada yang terlelap tengah presentation esok - bukan members of the floor, tapi presenter .... kah kah kah kah kah kah ..

5 Pendapat:

  • knv
     

    hahahah.. gelak besau nampak? jangan mental esok sudah!

    apa2pun. gud luck ok? lepas present tu mintak izin naik roket pi bulan. muahahahhaha!

    -dari akak yang mental jugak-

  • CY4.0
     

    kalau tido, bley la bikin rekod.. kekeke.. eh, mu kena tag.. kot rasa dah lemau lepas present, bley la buat :P

  • scudmami
     

    saba dian, saba.... tarik napeh panjang panjang...

    anyway all the best to u...

    bukan main awal lagi ko sampai & parking 'baiiiikkkk' punya.... dah dtg awai tu, parking la yang lagik cun mek... ni mesti kes mana dan je nih..

  • Sayang.Ibu
     

    a'aa laa beb, mak pun mengetagmu tawww... gud luck lah.. aku rasa dah byk kali aku wish gud luck nihhh... hehehheee

  • DNNA
     

    knv

    Too late bebehhhhh ...
    Saya dah (semakin) mental dah ni ...
    kah kah kah ...

    saya dah selamat sampai ke bulan dan selamat sampai kembali ke bumi dah ni ...

    ayoooo kak, saya baru tgk tajuk assignment yang baru - laaaaagiiii giler babessss ... memang kompom sampai ke jupiter saya kak !! kah kah kah ...

    CY

    Nasib baik aku tak tido beb ...
    Kalau tak, glamer ai ...
    Rasanya tak pernah lagi dibuek dek oghang ni ... hahahaha ...

    Tag??? Wah wah wah, ai suda lama tak kena tag ni (Sebenonye baru sekali je kena tag - kecohlah ai ni) ...

    pucuk dicita ulam mendatang, bersedialah korang menerima repekan kaw2 daripadaku yang semakin mental lepas present tadi ... wakakakakaka ...

    NorL

    Aku drive pagi tadi mcm zombie beb ... Kepala dok pikiaq pancreatitis, diabetes, exocrine function test, amylase, lipase etc etc etc ... Aku sampai lupa etiquette parking di lembah yang hina ... ampunnn .. (eh, aku tadak blok orang kan).. kah kah kah ...

    Mek, aku tumpang order ngan ko la kat mamapatch bole??? bole??? bole??? bole??? bole??? bole??? bole??? bole??? *ya, aku memang mental!!*

    Intan

    Wahhhh, aku di tag lagi ...
    Ahaaaaa, inilah peluang utkku menunjukkan bakatku yang dah soggy terendam dalam bidang2 merapik meraban ini ...

    Mek, aku bagi ko 2 JEMPOL !! Ko memang best la ... Buat aku bersemangat pagi2 tadi .. toche bebehhhh .... kah kah kah ... *high five*

Blog Widget by LinkWithin