Para pembaca budiman

Friday, March 12, 2010

Bersendirian

Salam,


Hari ini aku bersendirian di opis ...
Rakan-rakan semuanya cuti ...
Aku takleh nak cuti sebab aku on call ...


Oh, sungguh sayu hatiku ...


Takpelah DNNA,
Senyum je la ...
Senyum itu pengubat duka ...

Weekend ni ada projek mega mengemas rumah ...
Really looking forward to it. Really.
Rumah dah macam tongkang pecah ...
Sungguh sakit mataku ini memandang ...
Tak lepas Internal Quality Control ni ...
External Quality Control apatah lagi ...

Wokeh korang take care yer ...
Senyum selalu ..
Wassalam

Image Hosted by ImageShack.us

4 Pendapat:

  • m-i-o
     

    projek mega sy aka projek pembersihan ditunda ke weekend depan. minggu ni kene attend kuliah. uwaaaa....

    itulah akibatnya bila tamak. konon2 nak jadi domestic goddess, tp nak sambung belajar jugak, tp nk jadi pekerja kilang berdedikasi jugak. apakah?!

    kalaulah badanku boleh dikerat-kerat....

  • Sayang.Ibu
     

    umah aku sejak akhir2 ini adalah sgt kemas dan tersusun, kalo adapun cuma kena buang2 habuk sikit, sapu2 sikit je.. hahahaaaa

  • DNNA
     

    m-i-o

    Aisehh sis ...
    Sungguh tak syiok bila projek mega perbersihan tak dapat berjalan lancar kan ... Sebabnye terpaksa tahan mata lagi seminggu ... kih kih kih ...

    Amacam kuliah?? Ada syiokkk???
    Kuliah sabtu ahad kah???

    Tamak dalam menuntut ilmu adalah dituntut, sis ... tadak masalah, kiranya kita ni sama-sama tamak haloba la kan kan kaaannnn ...

    Perghhhhh, mesti bossmu yang sporting itu vangga dapat pekerja berdedikasi sepertimu wahai puan m-i-o ... hihihihihi ....


    Takpun bole wat klon kan - Kage Bunshin macam Naruto ... Ampun, mak memang kipas susah mati Naruto ... Che abang ai cakap macam budak2 ... kah kah kah kah


    Intan

    Hahahahaha ... Dibuatnya kalau hari jumaat tu aku baca komen ko, harus aku cemburu separuh mati ...


    Tetapi hari ni, tidak lagi ...


    Rumah aku dah shomel balik dah ...Errr, tak jugak, mainan budak dah sepah2 balik dah ... kah kah kah kah ...

    Pasrah jer laa mek ...

    P/s - Camne ko maintain rumah kasi bersih sentiasa?? Bagi tips bole?? Aku sudah buntu bebehh, buntu i tell you ... kah kah kah ...

  • Sayang.Ibu
     

    wehhhh... aku ckp umah aku kemas & tersusun pasal aku ngan anak2 kan dah lama x duk umah sendirik, kitorang skang duk umah mak aku.. jadi wajarlah umah kemas & tersusun.. hahahahhaa... :P

    tp, tips maintain umah adalah, make sure anak2 susun blk mainan, buku & whats not yg diorang dah sepahkan... actually anak2 aku x byk mainan, so x susah laa nak maintain. aku mmg x blh tengok brg2 tak tersusun, kata bipolar disorder kannn??? heheheee

Blog Widget by LinkWithin