Para pembaca budiman

Thursday, March 18, 2010

Murtabak Mengkasar, anyone??? :)

Salam semua,





Hujung minggu lepas keluarga besar belah Che abang ytcku yang encem telah pakat serbu Restoran Murtabak Mengkasar di Medan Niaga Rampai, Setapak ...


Murtabak Mengkasar ni adalah merupakan makanan kegemaran Mertuaku. Murtabak ni asalnya dari Pekan, Pahang - Tanah tumpah darah Mak.

Kebetulan lak sebelum tu geng matriks aku DrHanie baru sebut2 dalam blog dia pasal nak gi sini. Hehehehe ...(Mek, silalah mampir ke restoran ni ek .. Aku dah siap bagi alamat lagi ni .. hahaha)


Rasa dia macam mana???


Tu kena rasa sendiri .... Memang terbaek!!!


Layan gambar2 ye ...


Sesapa nak contact mereka??? Sila la ya ...



Ni alamatnya ye...




Menu



Yang ini mak punya .... kah kah kah ... Murtabak daging spesel satu!!!



Wahhhh .... JJCM sudah mampir ini restoran rupanya ...



Fawwaz berambut cacak dan sepupunya Afiq.
Afiq ni memang suka betul dengan Fawwaz. Hari tu Kak Zura (akak iparku) cakap, Afiq pernah tanya dia macam ni - Mama, kenapalah Fawwaz ni comel sangat ye?? ... hahahaha
Afiqku sayang, tang comel2 tu kompom tanpa ragu2 nurun dari Makde tu ... keh keh keh keh
(Che abang ytc, sila jangan marah ye ... ye la kalau comel mesti la dari ai ... kalau encem baru la dari abang ... kan kan kan kan kaaaaannnnnn)


Gambar blur budak2 kecik .... hehehehe ...


Maka, tunggu apa lagi ...

Jemput la singgah kat sana ya ... Berbaloi i tell you


Image Hosted by ImageShack.us
P/s - Dasar tamak habola betul mak ni .... Mak siap tapawwww lagi se murtabak daging spesel ... kah kah kah kah kah ...
P/p/s - Rupanya hari tu adik iparku Li ngan Siti yang sedang expecting their first child BELANJA ... Alhamdulillah .... Rejeki rejeki ... ;P

4 Pendapat:

  • isabelle
     

    mcm sedap betul rupanya...
    nyum2

  • Syigim
     

    aduiii DNNA....i ni dah la kat dubai, pregnant plak.. nasib bek xteringin nk makan murtabak mengkasar ni! :P

    sini kat kedai indian muslim ade mcm murtabak tp diorang buh mince meat ngan kacang peas.. ok jgk lah. hihi..

  • Sayang.Ibu
     

    sedap nyahhh... kalo kt jb nih ada gak murtabak power, kt kg melayu... sedapppp bebbb..ko wat aku lapo lak ptg2 nih..heheheeee

  • DNNA
     

    Is

    Memang sedaaaaaaap !!!
    Lagi2 kalau dapat makan free macam kitorang hari tu ...

    Ha ha ha ha ha

    Syigim

    Alahaiiii adinda ... Maaf jua kakanda pinta ... Tak sengaja wehh ... hehehehe ...

    Wahhh, tahniah ... pregnant baper bulan sudah?? Kat dubai sampai bila?? *sibuk je nak tau ai ni kan*

    Minced meat and kacang peas - Combination yang sungguh malatop!! Ai like .. Masa belajar kat Ireland dulu pun memang selalu makan makanan yang ala2 macam ni kalau pergi masjid ... hehehehe ...

    Intan

    Mek, menarik tu ...
    Apa kata ko bawak aku gi sana bila aku turun sana nanti ...
    *bila la tu gamaknya ya*

    eheh, aku nak bagitau pokok lempoyang ko yang aku tanam tu dah bercambah dengan hebatnya ...

    kena cari pasu beso la nampaknya ... Rumah aku tadak tanah beb... sumanya simen !!! Kah kah kah kah kah ...

Blog Widget by LinkWithin