Para pembaca budiman

Friday, March 5, 2010

DIY : Soft structured carriers (SSCs)

Salam,



Aku dapat tau petang semalam yang Syaz telahpun menutup tempahan untuk SSCnya buat sementara waktu...




Remuk rendam jiwaku ... Hancur berkecai ...




Hasrat untuk menghadiri sanggar kerja warga JPMD dengan penuh bergaya sambil membawa fawwaz bulan 4 punah begitu saja ... (Aku ingat nak bawak je fawwaz pergi segala aktiviti - biar ada alasan untuk escape kuar kejap2 (selama satu atau dua tiga jam) untuk menyusu bayi sambil rendek2 kat PD ngan famili ... Kah kah kah ..




(Harapnya tiada warga JPMD sedang baca entry ini. Kalau ada, buat-buat tak nampaklah ya. Saya tau anda jua tgh mencarik idea2 bernas yang boleh dipakaiguna untuk memboloskan diri daripada aktiviti2 di sana nanti kan kan kan kan kaaaaaaaannnnnnn. Nak plagiat idea saya?? Silakannnnnnn ... kah kah kah kah kah)




Sedang aku berkeluh kesah memikirkan nasibku,




Tiba-tiba ...

Zaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ...

Ada mentol menyala di atas kepalaku ...




Apa kata kalau kita cuba buat sendiri SSC ni ....

Kalau Fid boleh berusaha buat Mei Tai DIY nya, kenapa aku tidak????


KITA BOLEH !!!!


Maka, bermulalah misi baru aku ...

Penyokong utama aku adalah Norley (yang belum apa2, awal2 lagi dah suruh aku jahit MT untuk dia, ayoyo)

Sekarang, aku masih lagi dalam proses pengumpulan data ...

Lepas ni segala data akan dimasukkan ke dalam excel untuk seterusnya dianalisa menggunakan SPSS ...

Lepas tu, tunggu jer la hasilnya ...





Image Hosted by ImageShack.us
P/s - Kot cantik esok di mato eden, eden tayang la hasil eh ... if not, well, ai akan kata dia missing in action (M.I.A)... kah kah kah ...

p/p/s - Kot tak jadik la SSC den ni, den nak convert yo la ke Mei Tai ... hehehe


p/p/p/s - Ayooo, poning palo den baco maklumat pasal SSC n MT ni ... Kono la den berkenalan ngan fabrik baru selain daripada flannel ngan cotton ... Ado sesapo tau mana nak carik buckles yang memang betul2 kuat dan webbing???? H. E. L. P !!!!!

7 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin