Para pembaca budiman

Monday, March 8, 2010

DIY : Soft structured carriers (SSCs) Part II

Salam,

Hehehehehehehehe ...
Kita sengih dulu satu round ;p



Syukur Alhamdulillah ...



1. Hasil kerastangan hari Sabtu




2. Hasil kerastangan hari Ahad






Aku dah lipat chomel - chomel gitu ...



Esok lusa Insya Allah aku bukak lipatan itu dan bercerita ya rakan-rakan ...



Aku nak siap gi kerja ni :)



Senyum selalu ...



Take care dan wassalam




Image Hosted by ImageShack.us

P/s - Saspen tak kome?? kah kah kah kah kah ...

7 Pendapat:

  • Hana Seman
     

    Yan,
    bukaklah..
    Kalau hasil kerastangan ko ni memuaskan hati aku, aku nak kansel order ngan jumpsac ni...

  • isabelle
     

    wahh..mcm memberangsangkan jer...
    hebat la u nih!

  • Sayang.Ibu
     

    wahhhh... SSC kah itu????

  • ummiluqman
     

    bravo..

  • scudmami
     

    aku suka statement last "siap nak gi keje"

    **hahahhahah gelak tergolek-golek**

  • DNNA
     

    Na

    Insya Allah aku bukak nanti ye...

    Mek, takyah kensel ngan syaz ... ko teruskan dengan dia ... dia jahit dah pro ... aku baru belajar beb ... :)

    Nanti aku cita lagi ye pasal SSC DIY ni ...

    Is

    Tak hebat pun Is ...

    Ikut arahan yang banyak kat internet tu haa ... Yang hebat tu adalah otai2 menjahit i.e. the pioneers :) Ai budak baru belajar jahit (herot berot) yang menuntut dari mereka ...

    Guru umpama lilin :)

    Intan

    Ye ... SSC Herot berot cap murahan DNNA yang dihybridkan daripada SSC Norley dan beberapa SSC dan Mei Tai yang lain sehingga jadi herot berot macam ni ... keh keh keh ...

    Che Ma

    Hahahaha ... Malam ahad tu aku tido 3 jam je nak siapkan SSC tu ... keh keh keh ...

    NorL

    Hahahahahahaha ...
    Aku pun gelak sekali la beb ...


    To all

    Thanks a million for your support. Really appreciate it :)
    Go raibh maith agat

  • Fid
     

    laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Blog Widget by LinkWithin