Para pembaca budiman

Wednesday, March 3, 2010

Maafkan ibu, Firdaus sayang

Salam,


Apedaaaa aku ni ...
Procrastinator numero uno betul laa ...


Entry ini sepatutnya dibuat pada 8 Feb 2010.
Tapi, yang buruk tu memang datang dari diri sendiri ...
Aku mengaku, aku ni memang FAIL with flying colours bab time management ni ...


But hey, better late than never, eh :)



So, Firdaus darling, here's to you :)
(Am soooo sorry it's a tad late, but am sure u know that i love u loads .. MmmuahhhS)






ALLAH SELAMATKAN KAMU,
ALLAH SELAMATKAN KAMU,
ALLAH SELAMATKAN MUHAMMAD ARIF FIRDAUS,
ALLAH SELAMATKAN KAMU :)



HAPPY BIRTHDAY, FIRDAUS ....

Wahhh, dah 3 tahun anak ibu ni ye ...
Alhamdulillah ...
Semoga Firdaus membesar bagaikan johan, murah rezeki, dirahmati Allah dan diberikan perlindunganNya, amiin ...


Ibu juga doakan agar dirimu :
Menjadi anak yang soleh dan menghormati orang lain (especially your elders), taat dan patuh pada suruhan agama serta menjadi insan yang sentiada dahagakan ilmu pengetahuan yang berguna ... amiin ...



Gambar2 yang diambil semasa majlis potong kek ..
(Kepada Tok - Jazakallahu khair kerana sudi mensponsor ini kek ... Sungguh sedap la)


Kek Secret Recipe Pojaan Hatiku ...



Ibu - cepatlah nyalakan lilin ... Daus tak sabar dah ni :)




Ready ... Get set ... GOOOO .... Fuuuuuuuuhhhh !!! Fuuuhhhhhhhh !!! Fuuuuuhhhhh!!!



Successsssssss !!!!!



Errr, ni ibu entepremmm sket ... (Dasarrrr pantang nampak kamera, kah kah kah)



Tok ngan Mbah ... Senyum jerrr ...
Fawwaz tersengih gumbira di pangkuan mbah - dah standby pegang sudu tu ...


Che abang ytcku yang encem merangkap belahan hatiku yang sedang busy dengan kek Choc Indulgence ...
Dina yang baru balik dari lawatan ke kilang cokelat Beryl's ...
Bithday boy yang tengah tengok apa ntah yang melekat kat tangan dia tu ...
Kelihatan juga saki baki kek ... (Hebat sungguh kami sekeluarga kan kan kan ;p)


Sekali lagi dari angle lain pulak ..
Ibu ratu hatiku ...
Bapak tunjang kekuatanku ...
Ibu, Bapak - Siapa lah aku tanpa kalian berdua - I love You :)



Ehhhh Firdaus,
Bebelan Pesanan ibu belum habis lagi, nak ...
Sila sambung baca ya ...


Daus, jangan gaduh2 ngan Kak Dina tau ... Cuba tengok gambar-gambar ni ... Sejuk hati ibu tengak Daus main sama2 ngan Kak Dina dan tak gaduh-gaduh ... :)





Sweet jer kan kan kaaaannnnnn ....

Seperkara lagi,
Daus, jadilah abang yang baik untuk Fawwaz ye ... Bimbinglah dia ke arah kebaikan.





Rasanya sampai sini dulu ye, Firdaus ...
Ibu doakan Firdaus yang terbaik di dunia akhirat, Insya Allah ...
Pesanan ibu jangan dilupa ya, nak :)



I Love You ...



Sekian, senyum sokmo ...



Wassalam

Image Hosted by ImageShack.us
P/s - Terjawab sudah kenapa masa SPM dulu mak memang susaaaaaaaahhhh nak jawab soalan merumuskan karangan tu ... Entry berjela-jela ... Kah kah kah kah ...

5 Pendapat:

  • saudah
     

    la...dian rupanya.

    Smlm masa jawab soalan dian kat page akak tu tak sempat nak belek. Petang sikit tengok dah perasan dah.

    Tapi hari ini baru nak leace comment.

    To Daus, auntie ucapkan Happy birthday and doa auntie agar Daus dipanjangkan umur dan dimudahkan rezeki serta jadi anak yg soleh.

  • DNNA
     

    Kak Saudah

    (Amiiiinnnnnnnnnn *aminkan doa akak tadi)


    Hehehehehe ...
    Saya la tu ...

    Apa khabar pakcik Salleh??
    Harap dah semakin baik, amiin ...

    Akak tak duduk KJ dah ke sekarang ni?

  • ummiluqman
     

    HAPPY birthday to you Daus, semoga panjang umur dan murah rezeki dan di permudahkan segalanya.. dian cantik tudung ko heheh

  • DNNA
     

    Che Ma

    Daus cakap - Thanks a million auntie, syukran jazilan, mmmuuahhS

    Ni IBU Daus lak cakap -
    Hahahaha, ko hebat beb ... bole perasan tudung DIY pertama aku tu. Memang hebat .. Aku angkat topi la kat ko!!! Hehehehehe

    Mek, syoknye gi Jordan...

  • saudah
     

    well, getting better. Already 69years, alhamdulillah he is blessed with health and wealth :).

    Akak sekarang duduk Shah Alam la dik. Dekat ngan bengkel husband akak. Oh and my office too.

Blog Widget by LinkWithin