Para pembaca budiman

Tuesday, March 2, 2010

Misteri kehilangan anak

Salam,


FAWWAZ








+


















=











DAN









DAN









SABAR JER LA!!!




Patut la dari tadi dok carik dak tecik ni tak jumpa2 ...

Ibu dia ni dok la panggil2 dari living hall sampai la ke dapur ..

Pastu, bila kat dapur agak musykil la pesal la pintu kabinet ni renggang semacam ...





Tengah aku dok belek2 pintu tu dari jauh,

Suddenly dia terbukak sendiri dan keluarkan si Fawwaz dari situ dengan santainya ..





Tengok2 budak tecik ni dah wat port baru kat situ ...

Dengan bangganya jalan terkedek2 bawak botol pencuci pinggan mangkuk ...

Siap bagi botol tu kat aku lagi sambil cakap 'Naaaaaahhhhhhhh' dengan bangganya...



Sabar jer la Ozzie Boo aku sorang nih ...

Ha ha ha ha ...



Image Hosted by ImageShack.us

P/s - Dah terserlah dah ke'hero'an Fawwaz semenjak dapat kaki ni ..

P/p/s - Dak2 tecik ni kalau depa senyap semacam tu, memang sahih jiddan la depa tgh wat projek mega. Sila lah berwaspada ye rakan-rakan ...

P/p/p/s - Jangan risau, sekarang semua pintu2 kabinet dapur aku dah berikat. Insya Allah kejadian misteri seperti di atas tidak akan berulang kembali ... Heh heh

6 Pendapat:

  • Sayang.Ibu
     

    wakakakaa.. lawak beb, tp bahaya lah kannn.. watnye ada benda2 yg merbahaya dlm kabinet tu, haishhh..

  • ~: UmmiNor:~
     

    hehehhehe lawak ler fawwaz nih..tp tu la bak kata intan bahaya kan, better buat yg soft close system tu tp mahal la kot...

  • DNNA
     

    Intan

    Tu la pasal beb ..
    Seriau aku masa dia kuar bawak itu botol sabun ...
    Alhamdulillah aku ada masa tu ...
    Isk ...

    Dan dan tu gak memang aku (suruh maid aku) amik tali and ikat segala pintu2 kabinet kat dapur tu ... kah kah kah ...


    UmmiNor

    Saja pun ...
    Memang mahaiii ...
    Masa memula nak wat kitchen cabinet ni dok timbang2 wat style tu la ...

    Apakan dayaaaaa ... keinginan melebihi kemampuan ... kikiki ...

    Takpa, mak dah upgrade sekarang dah kitchen cabinets tu ...
    Dah ada sistem anti-budak-kecik ..
    Insya Allah selamat :)

    Thanks for your concern bebeh :)

  • Fid
     

    ko bg ja port tu kat dia

    detergen bagai ko simpan tinggi2

  • isabelle
     

    sib baek dia x bukak botol tu & togok isinye. maklumlah..botol colourful mcm tu, kang dia ingat apa ke...

  • DNNA
     

    Fid

    Ok gak tu ... biar je dia lepak kat situ so that dia tak kacau area lain ...

    Bernas cadangan ko ... TQVM


    Is

    Sungguh rasa macam nak gugur jantung tengok dia dengan selambanya kuar dari situ bawak botol tu ...

    Takut dia minum je kan ...

    Alhamdulillah ibu dia ada masa tu ...

    Memang sekarang dah berikat dah pintu2 kabinet tu ...

    Budak2 tecik sekarang ni memang bijak bijak :)

Blog Widget by LinkWithin