Para pembaca budiman

Monday, March 22, 2010

BERTAPA

Salam,




Critically discuss the biochemical tests available to detect and monitor panreatic diseases.




Itu adalah tajuk assignment aku yang bakal dibentangkan pada hari Rabu ni.
(Eh, Rabu ke esok ek??? Aiyak ... Mak lupak!!! Abesla aku kalau esok ... Kah kah kah kah)


Giler susah tahap dewa tajuk itu ... Teramatlah general ... Mau 3 jam tanpa henti esok aku present ... Kah kah kah kah ... *tetiba rasa macam nak pengsan*


Maka, aku nak pi bertapa ... Aku nak meditasi sekejap kot la tetiba dapat ilham camana nak tackle itu soalan ...


Doakan aku selamat semuanya ...


Senyum semuaaaa ... Wassalam

Image Hosted by ImageShack.us

P/s - Mak cuti ini hari ... Baru balik Kuantan ... Fenats ...

P/p/s - Intan, segala urusan jahit menjahit order ko Alhamdulillah aku dah setelkan hari Jumaat b4 balik kg ... Hari ni aku nak tunggu che abang ytc aku balik dari servis keta pastu aku postokan ke ko ek ... Heh heh heh

6 Pendapat:

  • isabelle
     

    good luck ehh.
    semangat tul nak present. jgn lupa pakai heels and senyum2 sikit to boost up ur confidence level as per my previous entry.

  • Sayang.Ibu
     

    wahhhh babe... caya lahhh.. tengkiu babe. nanti jgn lupa smskan details yer nyahhh...;)

  • knv
     

    mak aihh tajukkk! macam nak pi naik ke bulan! kahkahkah!

    weh gudluck la sis. sebelum tu hang hembus2 la sikit kat audience. biau semua mata terpaku tengok hang hihihihi!

    lepas ni buleh buat phd lak kat obersea ek? :D

  • DNNA
     

    Is

    Thank you bebehhhhh ...
    Bila tgh fasa manic macam ni bahaya pakai high heels, sat lagi jatuh terjelepuk karang, glamer you ... kah kah kah ...


    Intan

    Ko memang kompom bole jadi pompom girl bagi semangat yang jitu dan padu ...


    Berkat sokongan moral ko, Alhamdulillah aku berjaya menempuh pancaroba yang adaaaaaa ... hihihi

    knv

    Hahahahahaha ...
    Kak, orang tgh manic ni ... skru kat kapla sudah makin longgar gittewwwww ... kah kah kah ...

    Tadi memang suma orang terpaku tgk saya kak ... mana taknye ... saya nak kata 'fat' cells, saya tersebut 'fart' cells ...

    wakakakakakakakakaka ...

    phd??? Perghhhhhhhh, makin somput la saya kak !!! haha .. tapi, che abang ytc saya dah berangan2 dah nak jadi mr momma ... ha ha ha ...

  • knv
     

    pi aje obersea diknon. kat sini ada sorang doctor pompuan amik phd. laki dia dentist. jual practice dia kat msia sanun. now ni memang jadik house husband la. macam bliss aje ku tengok hahaha..

  • DNNA
     

    knv

    Memang tertarik menarik betul baca kisah pasangan ittew ...

    Ketua jabatan memang dah wat plan suruh saya sambung belajar 2013 ... aiyoooo ...

    Psttt kak, sebenarnya saya takut nak balik sana sebabnye takut depa dah blacklist saya ... saya lupa nak tutup account bank before balik for good itu hari .. kat sana tiap2 tahun depa ada charge 20Euro (kalau tak silap) utk service depa ...

    Kalau dicongak2 secara kasar, baki bank saya sekarang adalah -100Euro kak ...

    Yang lebih haru, saya ada account dengan dua bank making it a grand total of -200 Euro. Kalau diconvert ke RM ... aramak, tak tercapai akalku kaknonn *gulp*

    Kah kah kah kah kah ...

Blog Widget by LinkWithin