Para pembaca budiman

Wednesday, March 24, 2010

Euphoric mood : ON

Salam semua,




Euphoric Mood
Def : Exaggerated feeling of well-being.
It is pathological





The chronicles of DNNAnia


Hari ini dalam sejarah ...
Kuar rumah kul 6:50am ...
Tak pernah dibuat ...



Siapa sangka??
Merasa jugak aku gi keja naik keta pagi2 bukak lampu sorot keta ye kawan2 ...
Kah kah kah kah kah kah ...



Sampai Sepital 7:15 ...
Fikiran dan appearance dah macam zombie ...
*Is, ai tak sempat nak tacap2 mekap, you .... pasrah je la bebeh*
Terus parkir keta tak toleh kiri kanan ...
Dan tanpa ragu2 terus menonong ke bilik ...
Masuk bilik, bukak laptop, sambung siapkan lagi 5% yang tak siap tu ...



Berjaya siapkan presentation kul 8:45am ...
By 8:55 dah selamat memprint handout copy utk rujukanku
*hampeh tak berusik pun masa present*



Jam 9 tepat - seksaan JueJue bermula ...
Jam 1015 lebih kurang - seksaku bermula ...
Tepat jam 1230, seksaku berakhir ...
Syukurlah ...




Skill goreng menggorengku ??? Terbaek di pasaran...
Kalah Chef Wan bebehhh ...
Sikit lagi nak dapat panggilan hangit ...
(Apeda ko merapik meraban ni Puan DNNA???)



Dan aku dah selamat kena gelak ...
Camanolah bole silap sebut ...
Aku nak cakap 'fat cells' tetiba jadik 'fart cells' ...
Kah kah kah kah ...



Ini tidak bole jadi ...
Harapnya masalah slip of the tongue ni adalah bukan hereditary ya ...



Image Hosted by ImageShack.us

P/s - Aku ada lagi 5 assignments lepas ni nak kena present ... Abeh la aku !!! *Fengsan*

P/p/s - Kecoh la lu ni, Puan DNNA ... macam orang lain tak pernah present jer ... Kah kah kah kah kah ...

6 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin