Para pembaca budiman

Friday, March 26, 2010

9 - 1 sekawan

Salam,

Ingat lagi tak pasal entry INI di saat2 aku tgh weng lepas present hari tu??

Usai sahaja seminar, aku ngan geng2 Chempath yang lain telah sepakat membawa berkat untuk meraikan kejayaan Juejue dan diriku melepaskan diri dari seksaan kami, sekaligus meraikan members of the floor kerana berjaya menahan kantuk dan bertahan sepanjang 3 jam setengah kami membebel kat depan tu ... memang betul2 serampang 2 mata betul kan kan kaaannnn ... kah kah kah kah kah ...



Tapi, nak celebrate kat mana ek??
Lepas kami mengumpulkan semua members of the think tank, kami sekali lagi sepakat untuk mengkayakan lagi Restoran Ayam Penyet AP kat Bandar Sri Permaisuri ...

Takmo cakap banyak, kita layan gambar2 ye kawan-kawan.





The usual suspects


Major kerusi Dr Mas *peace Mas, jgn marah* yang control ayu dan Adinda Alia merangkap sekretari yang gigih menulis pesanan kami ...



Kak Fizah dan Ika yang khusyuk dan tawadhu' ngadap menu ...



Yang diraikan - Yours truly dan JueJue



Dari kiri - Kak Azie yang masih dalam pantang (Apa bole buat, dah peraturan kata Student postgrad, cuti bersalinnya 14 hari, pasrah jer la kan Kak Azie kan kan kaannn), Kak Ros tokey kain sutera Terengganu yang sudah selim melim gitu, Orang peghak mana ntah yang sesat kat bandar dan the lovely JueJue ... (Ya Jue, puji bukan sebarang puji wokeh ... sila blanja aku lunch ini hari ;P) hehehehehe ...



Rawon yang tinggal setengah


Ni adalah Nasi Ayam Penyet kepunyaan Mas yang kucilok kejap utk jadikan bahan bukti.
Napa tak amik gambar makananku??
Owhh, you'll see why in a bit ... ;P



Ahaaaa, ice blended Cappucino malatop!!!



Ahaaaa, now u olls know why i had to cilok Mas punye makanan utk jadi model gambar ...
Ater, mak lapo bebeno ... Tak ingat dah nak snap gambar ...
Yang ado kek kepala hanyolah tuntutan perutku ittew ...
Kah kah kah ..




Saki baki taik unta ... Mak aiii, tinggal 3 ketul tulang jer ...
Ya Ampuuunnn, ni lapar sungguh ni ...
(Pstt, ni kira ok lagi ni, kalau mak kebuluran, kompom tadak apa yang tinggal. Dengan tulang2 semua selamat ... mwahahahahahaha)



Apa kata survey mengenai makanan dan servis di restoran ini????



Saya bagi satu jempol !!! Lazizun jiddan !!!



Sekali lagi, yang diraikan hari itu - Yours truly dan Jue Jue yang ada message teramat penting untuk disampaikan kepada semua ...


Ya ...

*WORLD PEACE*


Sengih sokmo, Wassalam

Image Hosted by ImageShack.us

P/s - Kenapa 9-1?? u might wonder ... Sobab eh, ado soghang lak tak dapek join ..
P/p/s - Kak Shafiniku sayang, lain kali kita pakat kuar lagi ramai2 ye?? Xpe kak, kita ada lagi 23 seminars to go ... wakakakakakakakakakakakakakakaka ...

0 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin