Para pembaca budiman

Thursday, March 11, 2010

Mana port mengepam anda??

Salam,




Terima kasih Aja kerana bagi akak jalan penyelesaian yang sungguh best ini ...



Ya kawan-kawan ...



Port mengepam saya setiap petang adalah di dalam kereta F1 kesayangan saya ittew ...



Selama ini saya memang hari2 merempit di Metramac dan Federal Highway sambil menjalankan aktiviti mengepam precious milk for my precious Fawwaz.



Kalau ada sesapa nampak seorang wanita berkacamata yang ayu lagi comel sedang memakai pashmina coklat seperti gambar di atas,bernilai RM15 sehelai, Tunaiiiii di dalam kereta di waktu petang2 menuju ke arah PJ, ketahuilah bahawa sayalah wanita itu ... Silalah hon saya sambil angkat tangan ye ... Tapi hon yang friendly tau ... Contohnya - pin pin pin pin pin, pin pin ...Jangan pulak hon yang kureng seperti ini POOOOOOOOOOOOOOONNNNNN... ha ha ha ... Terkejut mak karang, terus kureng pulak hasil tenusu nanti akibat stress ...



Alhamdulillah ... so far so good :) Harapnya dapat berterusan istiqomah sehingga Fawwaz wean off sendirinya, Insya Allah .... Amiin ...



Segalanya mungkin dengan Freestyle ... Satu investment bijak untuk ibu2 terutamanya yang bekerja bagi memudahkan penyusuan penuh bayi dengan susu ibu selama 2 tahun atau beyond.



Berbaloi-baloi sungguh, I tell you :)



Hehehe ... Aja cakap, kalau kena tahan dengan Pak Polisi, bilang aja - Tok, saya kan pakai Handsfree !!! kah kah kah kah kah ...





Anda pula bagaimana??



Mana port mengepam anda??



Senyum selalu, Wslm


Image Hosted by ImageShack.us
P/s - Aja bebehhh, bila la awak nak amik akak jadi duta Freestyle ni??? hahahaha



P/p/s - Harus saya stresskan di sini, pam yang mahal bukanlah penjamin kejayaan di dalam perjalanan BF anda. Apa yang penting adalah semangat yang kental daripada pihak ibu dan sokongan yang padu dari keluarga dan sahabat handai ...

12 Pendapat:

  • isabelle
     

    i just pump wherever i could. dlm ofis, dlm keta, etc.xde malu2 nye...
    dulu kalo xsmpt pam masa lunch, i'll ask my friend to drive so i could proceed with the bisnes.

  • Sayang.Ibu
     

    babe... Port aku yg plg utama adalah dlm bilik guru...hohohohoooo...dulu port aku kat dlm surau PKG,tp naik thn baru nih,aku malas nak pi sana,tengok bilik guru pun line clear.. tp bila aku ke PPD, aku pam dlm kete gak. Perjalanan dlm 20 minit, dpt ler aku mengepam... hehehehee

  • m-i-o
     

    huihhh. sy dulu tak mampu nak rembat FS ni. sy pakai spectra 3 aje.

    tp utk masa depan nanti nescaya akan kuleburkan uangku demimu, FS. ngeeee :P

    port sy mengepam ialah di stesen petronas. kahkahkah! klo anak sy tak keje kat oil & gas memang tak patut sungguh la :P

  • DNNA
     

    Is

    Well done babe ...
    Segalanya utk anak2 kan ...
    :)

    Intan

    Kelasssss ...
    Aku ada geng mengepam sambil merempit ... yahoooo ...

    Adakah ko pun pakai pashmina/ shawl glamer bagi menutup segala apa yang perlu ditutup???

    Aku dari opis ke rumah dalam 30 minit gitu ... Kira cantik la. Sampai rumah, aku rehat mandi2 sat setengah jam ... Siapkan dinner sat pastu terus ngadap Fawwaz. Eheh
    Kah kah kah kah ...


    m-i-o

    Waaahhhhh, di stesen petronas?? Itu sesuatu yang baru. Care to elaborate more?? Menarik ni ... *wink*

    Itu plan masa hadapan yang sungguh baik. Berbaloi beb dengan Freestyle ni ... Honest!! Tak tipu!!

    Spectra 3 adalah merupakan pam elektrik yang paling senyap pernah ku dengar. Sesuwei utk ibu2 yang mengepam di cubicle2 ... ;P

  • lin muhamad
     

    salam..wah kagumnya saya..u pam susu dlm keta... :)

    hai..salam kenal :)

  • Hana Seman
     

    Yan, FS aku akan sampai minggu depan.
    Antara plan aku nak beli FS adalah untuk mengepam dalam keta gak especially time petang. Biasa time petang selalu boss panggil, selalu terskip pumping petang.

  • DNNA
     

    lin muhamad

    Salam kenal, lin... Terima kasih sudi ziarah ... jemput datang lagi ye ..

    Hehehe, biasa je ... Ramai lagi geng2 merempit sambil mengepam ... yang bakal masuk dalam group ni pun ada ... he he he ...

    Na

    Waaaahhhhhh, kelasss ... lepas ni bole tinggal spectra3 ko kat opis ... freestyle tu ko bole angkut ke hulu ke hilir ...

    Tahniah beb ... satu pelaburan yang bijak !!!

    Ko beli ngan Aja ke?? *berbaloi-baloi gitu*

  • aidie
     

    huhuhu..pump n drive. cool..tapi kalau pak polisi mintak license how? how?

  • DNNA
     

    aidie

    Thanks for visiting and dropping a comment. Really appreciate it ...

    Waduhhh ... soalan tak terduga ni ..

    Gimana ya ..

    Hehehehehe, rasanya ok kot .. Sebab dia akan datang kat sebelah kereta drebar kan, lepas tu, bole la kita dengan selambanya kuarkan lesen dari dompet kita and hulur kat dia melalui tingkap...

    OK tak camni?? Keh keh keh ...

  • alyne
     

    huhu. yan, aku ngepam kat meja aje. kalau kat umah yela ke hulu ke hilir ngan fs. tp masa drive belom penah cuba. concious pulak chewahh

  • DNNA
     

    Alyne

    Ko ... memang best bawak keta sambil drive ko ... Lagi2 kalau tgh jem stroberi ... Rasa macam tak sia2 aku sangkut dalam jem. At least ada harta berharga aku dapat bawak balik utk Fawwaz ... keh keh keh ...

    Ahaaa, conscious ya???

    Ko pakai jer pashmina yang kaler gelap2 sket biar tak nampak segala apa yang terbonjol itu .. keh keh keh ... Bisa diatur neng !!

  • Naza Sulaiman a.k.a Ajasu
     

    Wahhh...kakak, sila lah jd duta ku ..muah..muahhh

Blog Widget by LinkWithin