Para pembaca budiman

Thursday, March 25, 2010

Hobi che abang ytc yang encem

Salam semua,


Apa perasaan korang kalau hari2 mandi ngadap bende ni ...

Bagi sesape yang musykil melihat gambar ini, ketahuilah bahawa ini adalah sabun 2 in 1 ye i.e. sabun lama yang menumpang kasih kat sabun yang baru ... kah kah kah


Tercabar kesabaranku (keegoan sebenarnya, hihi) sebagai salah seorang blogger berdaftar dalam kelab 'Blogger2 OCD aka BOCD' yang berpangkalan di blog m-i-o.


Korang,
Bila tenung balik gambar kat atas tu,
ada macam gambar kat bawah ni tak??

Gambar digugel - TQVM


Kadang2 tu kan kawan-kawan,
Bukan setakat 2 tapi 3 wooo ditindankan menjadi satu ...
*Tepuk dahi*



Sengih sokmo,
Wassalam

Image Hosted by ImageShack.us
P/s - Bapak aku pun ada hobi yang sama macam che abang ytc ... Asal ada sabun yang dah kecik, mesti dia akan tepekkan kat sabun baru ... Bagus bagus ... sangat berjimat cermat ... Cepat kaya lah kami anak beranak, amiin ...

P/p/s - Kepada ahli2 BOCD yang lain - Nampaknya, sesi terapi (i.e. marriage) selama 6 tahun telah berjaya menjadikan aku lebih bertoleransi terhadap perkara2 yang sebelum ni bole membuat aku sentap sambil terjegil bijik mata. Syukur la ...

P/p/p/s - Abang ytcku yang encem ... ai love u just the way u are ... don't change bebehhh !!!

9 Pendapat:

  • h4ni3
     

    mek..
    dari hari tuh aku nak tanya
    ytc tu stands for....?
    heheh

  • knv
     

    OCD tu hape? hihihi.. dari saya yang blur..

  • m-i-o
     

    kahkahkah! mak paham, mak paham perasaanmu ittew :P

    ada 2 solution terhadap permasalahan ini -

    1. agak2 sabun tu nak mengecik je, terus buang tak pun pakai sampai hancur sebelum ytc tempek

    2. bertukarlah kepada shower foam. kompem bebas dari tempekan yg menyakitkan mata

    kahkahkah! part kura2 bertenggek tu paling tak tahan. klo tambah lagi sekor bertenggek, sebijik macam konsep asas sydney opera house :P

  • m-i-o
     

    YTC - adakah Yang Ter Chenta?

    heheheh :P

  • DNNA
     

    Hanie

    Ahahahaha ...
    YTC???
    *meh dekat2 sikit aku nak bisik ni*

    sok sek sok sek sok sek sok sek

    Dengar tak??
    Hehehehehe ...


    knv

    OCD tu Obsessive Compulsive Disorder ...

    Mereka2 yang bertuah kerana termasuk dalam kelab ekslusif OCD ni termasuklah orang2 yang suka periksa sama ada dia dah tutup lampu toilet sebelum tidur ke belum. Bukan sekali dia check tetapi 10 kali kaknon!!!

    Kah kah kah kah kah ...

    *Kalau akak ada ciri seperti di atas atau yang sewaktu dengannya, jemput la berdaftar dengan m-i-o ye ... keh keh keh*


    m-i-o

    Oh Tuan Presiden BOCD,

    Terima kasih kerana memahami.
    Tak sia2 mak melepas perasaan yang dah 6 tahun terendam ni ... kah kah kah ...

    Berkenaan cadangan2 bernasmu itu wahai Tuan Presiden :

    1. Kadang2 nyah, mak tak sempat nak buang dia dah tepek dulu. Begitu pantasnya dia kan.

    Haa, cuba tgk gambar tu balik - tak ke macam agak besar lagi sabun yang bertenggek di atas sabun di bawah tu?? pun dia dah tindankan.

    Mak layankan je la ... Ater namanya pun hobi dia kan kan kaaannnn ... kah kah kah ...

    2. Mak merupakan pengguna setia shower foam. Malangnya, che abang ytcku itu pulak merupakan pengguna tegar sabun buku itu ...


    Opposites attract *sigh*

    Masa memula kawen dulu, mak dah sarankan penggunaan shower foam ni tapi mendapat tentangan kaw2 oleh kerana dia kata badan dia rasa macam tak bersih i.e. melekit2 bila pakai foam ..


    Mak redha dengan ketentuan ini

    *sigh lagi*

    Ha ha ha ha ha

  • Sayang.Ibu
     

    babe... ko & cik abg YTC mu itu samalah dgn aku & cik abang ailebiuku... aku pun suka shower foam tp si dia suka sabun buku yang akan dipakai sampai kecik ya amatttt... tp laki aku pulak, selagi aku x tukokan sabun dia tu, selagi tu laa dia pakai sabun kecik tu.. tensen tawww makkk.. sampai kdg mak tanya, cik abg sabun mcm mana nih?? sabun dgn badan tak sesuwaiii btollll... hahahahaaa... tapiii.. nih dia takde, dah lama aku x tukokan sabun dia... agaknya kat offshore tu, sape yg tukokan sabun dia... uwaaaaaaaaaaaaa...

  • DNNA
     

    Intanku sayang

    Nyahhhh ...
    Tak lama lagi dah kan ...:) :)

    Lepas ni si dia mu dah pulang, harus ko sengih2 sorang2 bila tengok saiz sabun yang tak sepadan dengan saiz penggunanya kan kan kan ... keh keh keh ...;P

    Adik aku yang laki2 pun sama ... Selagi ibu aku tak tukar, selagi tu la dia akan pakai sampai lunyai ... kah kah kah ...

  • isabelle
     

    dulu kat bilik air, masa kecik2...ada gak kes sabun melekat kembar siam mcm ni.
    tingat zaman muda2 dolu.

  • DNNA
     

    Is

    Hehehehe ...
    *high five sis*

    Ai pun sedari kecik dulu dah didedahkan dengan fenomena luar biasa ni - Thanks to my Bapak..

    Keh keh keh ...

Blog Widget by LinkWithin