Para pembaca budiman

Sunday, February 21, 2010

Teaser : Hasil Kerastangan II

Salam,

Hehehehe ...

Hari yang sungguh memenatkan ...

Oleh sebab yang demikian, mak nak sambung masuk beradu sekarang ... Terjaga ni sebenarnya ... Fawwaz nak susu ... Lepas tu mak gagahkan diri update blog ... Tapi mak harus terima hakikat pahit ini ... Mak tak terdaya, nyahhh ... Maka terimalah entry pendek dulu la ek ... Mak ngantuks tahap diva dah ni.

Sebelum mak ke LaLaLand, mak nak letak gambo hasil kerastangan mak yang seterusnya ...



(Puan DNNA ni memang suka betul la letak hasil kerastangan dia dalam pouch macam ini kan kan kan) - Ini mungkin terlintas di fikiran anda setelah menatap gambar di atas, kan kan kaaaannnnnn ....

Esok/ lusa/ tulat/ minggu depan (Sila bulatkan mana-mana yang berkenaan) mak terangkan dengan lebih lanjut ye kawan kawan, Insya Allah ...

Mak nak titun ...

Senyum sokmo
(Mak kalau bole setiap masa nak senyum tau, tapi mak takut ada orang cap mak ni ada skru sikit longgar di kapla nanti ... kah kah kah)

Image Hosted by ImageShack.us
P/s - LaLaLand ... here i come ... Bismikallahumma ahya wa amutu ... zZZzzzZZz

3 Pendapat:

  • Hanim
     

    cloth pads plak? make sure waterproof layer reliable

  • Sayang.Ibu
     

    cloth pads kah itu??? comel nyahhh

  • DNNA
     

    Hanim

    Hehehehehe, pantyliners dulu beb ..
    Cloth pads dah wat prototype ... tgh wat R&D ni .. kah kah kah ..(Aku blom dtg period, camano nak try) ...

    Errr, ko nak try?? Heheheheh ...

    Water barrier yang aku pakai so far so good, aku test ngan air tak tembus ... tapi bukan PUL ... susah mau cari and manyak mahai wooo ...

    Intan

    Pantyliners beb ...
    Nampak comel dari jauh kan kan ..
    Kalau ko perati dari dekat,
    Ya Ampunnnnnnn ... *tepuk dahi*
    Bersimpang siur mcm highway kat KL .. kah kah kah ...

    Tu pasai aku buh dalam pouch ...
    Untuk menutup segala cacat cela jahitan herot berot aku tu ...
    Hahahahahahahahahaha ...

Blog Widget by LinkWithin