Para pembaca budiman

Tuesday, February 9, 2010

Herot-berot

Salam,

Alhamdulillah, tercapai niat semalam nak buatkan tudung DIY labuh untuk ibu.
Yang lagi best tu, tukang buat pun dapat satu ... hahahahaha ...



Yours truly bergaya dengan tudung baru ...



Jahitan tersangat la herot - berot ... Redah jerrr ... Yang penting boleh pakai.

Sebenarnya, aku ni kira dah ketinggalan bas sangat2 la. Orang lain dah berkurun dulu mula wat tudung DIY. Tapi takpe la, better late than never kan kawan kawan kan kan kan. Di kesempatan ini, nak ucapkan terima kasih kepada pelopor2 tudung DIY terutama sis mektwain dan rakan2 di forum tudungcari. Juga istimewa kepada Fid. Dari blog dia la aku dapat suntikan semangat utk mencuba wat tudung ni ...


Kepada belahan jiwaku - che abang ytc - terima kasih kerana sanggup melayan isterimu ini membeli belah macam org giler kat kedai kain SS2.


Terakhir kepada kain2 yang masih dok kat dalam bilik - Tunggu saja giliranmu yah ... Hahahaha


Sekian speech saya di pagi2 hari ...


Undilah saya untuk ABPBH !!!!!



Image Hosted by ImageShack.us

P/s - Aku pakai awning ala2 deZahra-nia. Rasa lepas ni nak try awning ala ariani-a lak. Sebab aku rasa orang yang pakai spek ni kurang sesuai pakai deZahrania yang panjang itu. Lari sket bentuk awning ... Takpe, kita guna kaedah cuba jaya la ek ..

P/p/s - Adakah ini bermaksud aku patut invest untuk LASIK seperti yang Hanim wat agar ku bisa kelihatan lebih jelita (di mata sendiri and hopefully di mata che abang ytc, kah kah kah) bila menyarung tudung DIY??? Heh heh heh ...

4 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin