Para pembaca budiman

Sunday, February 21, 2010

Jatuh cinta lagi

Salam you alls,

Terimalah satu lagu (dari bekas solo nasyid jaman sekolah rendah dulu) untuk hiburan anda ... (Warning - semenjak dari sekolah rendah dulu, suara saya sudah ada sikiiiiit lain, jadi husky sket tapi masih maintain merdu bak buluh perindu - Ni bukan aku yang cakap, anak-anak aku yang cakap tau ... kah kah kah ...)

Sediaaaaaaa??? Mulaaa ....

Ehemmmm
Testing 1,2,3 ... *sudah on ka ini microphone* ...

(Alo, sila on microphone la ... ni mesti dengki tak bagi aku nyanyi ni)


Wokeh, microphone sudah on ... so, here I goooooo .... (i jump, u jump wokeh !!!)

________________________________________________________________


Pertama ku melihatmu (wahai mesin jahitku)
Bergetar rasa hatiku
Berdebar-debar jantungku
Mungkin ku suka padamu (bukan mungkin dah ... memang kompommmm mak suko ko wahai NV)

Ketika ku melihatnya (wahai hook dan yarn crochet)
Berdetak-detak di dada
Mungkin itu suatu pertanda
Bahwa ku suka padanya (sebab ko warna warni dan sambil baring pun mak bole crochet!!)

Dia atau dia
Ku pilih yang mana
Aku pusing untuk memilihnya

Jatuh cinta lagi
Lagi lagi ku jatuh cinta
Aku jatuh cinta
Kepada setiap kerastangan dan hobi yang adaaaaa

Jatuh cinta lagi
Lagi lagi ku jatuh cinta
Harus bagaimana
Ku bingung memikirkannya (kerana aku sudah nak masuk final year tahun ni, case write up banyak lagi nak kena tulis ...)

Layaknya seorang wanita yang (perasan) pakar dalam bidang multitasking
Kucoba untuk setia
Mencintai satu hobi saja
Tetapi aku tak bisa


Sekian, terima kasih ...
Senyum sokmo dan wassalam

Image Hosted by ImageShack.us

P/s - Patut aku ni masuk asrama penuh balik laa .. baru bole concentrate belajar ... Eh, tak juga ... silap2 haribulan aku aktif balik main pingpong ... kah kah kah ... eh, ok apa, bole slim balik nanti .... ahaks ...

P/p/s - Abehhh tu Puan DNNA, anakanda2 ko ngan che abang ytc ko yang encem tu ko nak campak mana beb???? Kah kah kah

2 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin