Para pembaca budiman

Monday, February 8, 2010

Demam

Salam,


Hari ni adalah hari ulang tahun Firdaus ke 3.
Tapi tak dapat nak celebrate sangat.
Sebabnya,
Fawwaz ngan Firdaus demam balik...
Ni dah kali kedua dalam tempoh masa 2 minggu.
Isk ... risau aku weh ...
Maka, aku wat decision utk stay di rumah utk monitor diorang.


Semalam, aku dah mula satu course of Augmentin utk dua2 hero kecilku itu.
Alhamdulillah, depa nak minum ...
(Ubat tu adalah tersangatlah wangi dan manis - kalau bagi kat ibu dia pun, ibu dia sanggup minum, haha)


Kawan baikku sekarang adalah :
1. Paracetamol syrup / supp (kalau malam2)
2. Cloth wipes hadiah Norley yang dibasahkan ... (utk wat tepid sponging)


Jaga kesihatan anakanda2 kita semua di musim2 banyak penyakit ni ye ..
Doa2 mereka terpelihara daripada penyakit2 yang serious ..
Semoga Firdaus dan Fawwaz baik dari demam dengan seberapa segeranya, amiin 44x


Firdaus sayang ... Nanti dah baik nanti kita celebrate birthday firdaus ye...
Daus cakap daus nak makan kat mana besday daus nanti??
Mek Dones (Read:McDonald's) kan???
Atau kat Ki If Si (Read: KFC)???


Daus dah baik nanti, Insya Allah kita celebrate satu family ye sayang :)
Kalau kita combine celebrate ngan besday fawwaz 25/02/10 nanti pun ok gak kan ...
(Jimat sikit ... hahahaha, maklumlah lepas dapat gaji nanti nak kena tunggu 45 hari before gaji bulan Mac) ... Kah kah kah ...





Errr ....
Case write up??
Esok je la aku sambung balik kat opis, Insya Allah ...
(Provided budak2 ni dah baik demam hari ni, amiin)


Wassalam


Image Hosted by ImageShack.us

p/s - Macam mana ibu depa ni tau ubat tu manis ek??? Sebenarnya, ibu diorang dah rasa sikit dah ... kah kah kah kah kah ...

p/p/s - Irdina pulak batuk2 jer .. Hari ni ada school trip .. Gi kilang coklat beryl's. excited tahap dewa dewi si irdina ... hehehehe ...

0 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin