Para pembaca budiman

Friday, February 5, 2010

Cinta Baru

Salam,




Saya telah ditanya mengenai Cinta Baru saya oleh Cikgu Intan ...



Meh saya bagi bayangan sikit ...





Siapa tahu sila angkat tangan ....
Heh heh heh

Image Hosted by ImageShack.us

8 Pendapat:

  • Fid
     

    OMG
    u bought it????
    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  • Fid
     

    aku nakkk
    beraa ko beli??3k?4k??2.5k??

    tak puas ati niiiiiiiiiii

  • ~ As ~
     

    saya tak tau apa ni...Cik Fid apa ni??? ahahaha..

  • ~ As ~
     

    oh mesin jahit eh???

  • DNNA
     

    Fid

    Hadiah dari che abang ytc beb ...
    (Setelah berhempas pulas selama setahun bagi hint, kah kah kah)

    Mek, tak sampai 2K pun ... aku tak beli jenama yang gah di pasaran. Asal dapat buat kerjanya, cukup :)

    Ko tgh eyeing mesin jenama apa beb?

    As

    SEPLOH markah saya bagi kat awak!!!

    TAHNIAHHHHHH!!!!!

    Hehehehe ... betul la tu, awak :)

  • Fid
     

    DNNA
    singer
    reger 2.5k tapi aku SAYANG DUIT! aku mmg kalau kena bayar sendiri mmg kirik salam laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Pandai pun As

  • Hana Seman
     

    Haha! confirm aku ni kaki kayu, taktau menjahit dan langsung takleh teka apa barang tu.
    Mula tu aku ingat something berkaitan crosstich ker, tapi ada kena ngan jahitan gakler.

    Mek, ko nak jahit apa?
    Boleh aku tempah..

  • DNNA
     

    Fid

    Ko ada masuk forum tudungcari.forumotion.com tak?? Cuba ko baca2 apa kata geng2 kat sana. Aku beli dengan kedai LSN kat cheras. Aku bagi diorang 2 thumbs up utk service - before sales and after.

    Na

    Hahahaha ... Mek, aku pun baru2 belajar balik la jahit menjahit ni ... Teringat masa kita kat kelas ERT cikgu Faridah dulu ... Ketaq pala lutut beb masa kelas!! Hahahahahaha ...

Blog Widget by LinkWithin