Para pembaca budiman

Wednesday, February 10, 2010

Demam (Part II)

Salam,


Fawwaz demam lagi malam tadi.
Panas ...
Terus aku bagi PCM ngan wat tepid sponging ...
Sepanjang malam tu dia tak meragam, Alhamdulillah ...
Cuma nak bergayut menyusu jer ...


Syukur, at least dia nak menyusu ...
If dia tak nak menyusu or makan, laaaagi la aku risau.
Pagi tadi, aku bangun kul 530, aku mandikan dia ...
Lepas tu, dia sambung nyusu ...


Pagi ni aku lambat sket gi keja ...
Alhamdulillah ada lagi parking buatku di Lembah yang Hina itu ...


Doa-doa Fawwaz sembuh soon ... amiin.


On a lighter note, dapat jugak aku merasa naik Norley's new ride yesterday ...
Heh heh heh ...



Image Hosted by ImageShack.us
P/s - Semalam aktiviti menjahit tak dapat dijalankan sebab concentrate kat fawwaz. Sewing is sew relaxing ... Cara de-stress yang paling berkesan ..

P/p/s - Alhamdulillah Firdaus dah sembuh and tak demam ...

0 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin