Para pembaca budiman

Friday, February 19, 2010

Idaman hati

Salam,

Sudah rasmi sekarang ...

Gelaran kereta idaman hati Puan DNNA telah bertukar tangan dari ini ...



kepada



Sungguh stylo kan kan kan ...

Entah bila la gamaknya nak merasa naik keta ni ...

Sekarang ni kompom tak boleh ...

Eh, sapo kato tak boleh ... apo susah, setakat naik keta yo ... poie la mano2 showroom, peh tu ekau naik yo memano keta vellfire yang ado kek sinun, DNNA ... tak susah pun ... (Err ... sila paksa diri anda utk gelak baca lawak slapstik ala-ala peserta r*j* l*w*k sekarang ni)




Namun, aku tetap berdoa agar impianku utk memiliki keta ni akan tercapai suatu hari nanti, amiin ... Jika ditakdirkan by the time aku mampu keta ni dah tadak di pasaran, adik-beradik dia (i.e. Vellfire versi 23 or 87) pun jadik laaa ... Jangan jadik Hellfire sudah ... (sekali lagi, sila paksa diri anda utk gelak ... Tak bole anda kata?? Takpe, senyum sumbing sikit pun jadi laa .. TQVM)



Takpun, aku beli keta estima or adik beradiknya ...


Sekian,
Senyum sokmo ...
Wassalam



Image Hosted by ImageShack.us
P/s - Berangan ni memang best kan kan kan ...


P/p/s - Cop cop cop ... sapa pernah makan buah berangan??? Apa rasa dia ek??

7 Pendapat:

  • Hana Seman
     

    Yan,
    Laki aku pun dok syiok kat vellfire nie..
    Tapi kalau aku beli, sure BPR dtg siasat punyer..

    Takpalah, Avanza aku tu pun kira adik bongsu vellfire apa.

  • Sayang.Ibu
     

    Ehemmmm... berangan mmg syiokkk.. aku dolu suka giler tengok harrier, tp BIL haku dah hangkat itu harrier,mrlopong jer makcik.. :P now haku heart sama itu nissan murano, yg mane mmg berangan ajerlah ko labu..wakakakaaa...berangan mmg syiok sama ngan makan buah berangan. eh ko x pernah ke rasa buah verangan tu?? rasanya lemak2 sedappp gitu nyahhhh...

  • scudmami
     

    hah sejak bila plak pojaan hati berubah ni?? hmmm.. besar gile vellfire ni kan??? Dh pernah nengok ke?? err... aku rase estima tu mmg cun dah...
    alphard amacam??? lagi besa kan?

    hmm.. masa memula baca tadi ingatkan ko dh sambar estima.. tu yang 2-3x aku baca ayat ko tuh...

    tp kalau udah pon, apa salahnye, cuma kalau betul, bawak la aku naik (apape keta yang ko ada pon).. ihiksss

  • DNNA
     

    Na

    Kompommmmmm tanpa ragu ragu, aku yakin betul SPRM akan cari kita sampai lubang cacing kalau kita angkut itu kereta ... org gomen mcm kita tak ramai yang bole angkut. kalau bole tu maknanya depa join MLM mana2 la tu ... heh heh heh ...

    Namun, aku masih simpan impian dan angan-angan utk memilikinya suatu hari kelak ...

    Errr Na, ko tanak beli nursing pads aku kah??? kah kah kah kah kah ... mana tau, bole menyumbang sikit dana aku ke arah jadi empunya vellfire tu ... ha ha ha ha ha *ni gurau-gurau mengena namanya ;)*


    Intan

    Mak selalu nampak itu vuah verangan yang dipanggang di jusco namun mak macam malu2 kucing jer nak cuba beli ... Nanti mak try ye ..

    Harrier pun pernah masuk dalam list pojaan hatiku suatu masa dulu... memang chuNNNN!!!

    geng, ko courierkan la sket lempoyang tu ... mak tingin nak rasa,nyahhh ... *ni pun satu lagi contoh gurauan mengena* ... kah kah kah kah kah ...


    NorL

    Ehehehehe ... saja wat gempak. Ko pun tau betapa sengkeknya kita sehingga terpaksa bukak kedai kain dan kedai tudung kat micro ngan chempath tu kan ... kah kah kah ...

    vellfire sungguh chuNnnnnn!!!! Kali pertama aku nengok, aku sudah jatuh chenta ... Rupanya dia adalah adik beradik Alphard ...

    Nak naik keta aku?? Boleh boleh boleh ... tunggu time aku nak gi amek tupperware laaa .... ahaksss

  • Asmahani
     

    Hi Dian,

    Ingat saya tak?

  • DNNA
     

    Asmahani aka Asma geng matrikulasi ukm96

    Of course ....
    *sila tiru gaya pengantin lelaki dalam iklan POTONG itu*

    Hehehe ... mek, pekabo wehh?? katne sekarang ni??

    Tomei2 anak ko la mek ... sarah pipi bam bam ... geram aku .. haha

  • Sayang.Ibu
     

    serius nyah??? ko nak aku leh pos... ko bg add + no phone kat email aku, aina.ainin@gmail.com

Blog Widget by LinkWithin