Para pembaca budiman

Thursday, February 18, 2010

Gagal

Salam,

Hasrat di hati mak untuk ziarah blog kawan2 dan update blog ini gagal lagi.
Sudah 2 malam aku gagal.


Kenapa?
Kerana keinginan utk beradu telah berjaya menawan keinginan utk blogwalking ...



Mak penat, nyahhh !!!



Image Hosted by ImageShack.us

P/s - Dah 3 hari dah Fawwaz bangun kul 5 pagi and ajak ibu dia bermain ngan dia. Susu takmo. Nak bergurau senda jer.. Asal ibu tutup mata jer, dia cucuk lubang hidung ibu dia la, korek telinga ibu dia la, tepuk-tepuk perut berlemak ibu dia la ... apa2 jer la asalkan ibu dia tak tidur ... Bijak anak ibu ni ... ha ha ha ...


P/p/s - Eh, ni kira dah update blog la kan kan kan kan .... Kah kah kah ... Nampaknya, mak tak la 100% gagal!!! Mak berjaya 50%!!! Hoooorayyyyy for me!!!

2 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin