Para pembaca budiman

Tuesday, September 1, 2009

N95 berenang

Salam ...



Petang semalam ...




Telah dengan jayanya berenang di dalam ...



Bet u're wondering how this could've happened, right?
Itching to ask me how, right?
Will tell later la .. Not in the mood ...


Anyhow,
Ku sekarang telahpun kembali menggunakan khidmat





SAKIT JIWA RAGAKU ...


HP lamaku ini ada masalah sikit ...
Hari-hari mau charge ...Tatau la masalah apa dgn battery dia ...
Masak gak selang 6 jam nak kena charge ...


Tapi takper la, ku anggap ini DUGAAN untukku ...


Sesungguhnya daku berpuasa ...


Bagaimana hari anda??
Apa-apa pun, senyum sokmo ya ...



Image Hosted by ImageShack.us

7 Pendapat:

  • kakyong
     

    dah tu n95 tu masuk spital lah yer...
    siannya.. camno leh jd camtu..

  • DNNA
     

    Hahahaha KY,

    Tu la, masuk spital. Tak tau lagi apa treatment dia. Tokey kedai tu cakap esok dia call bagi quotation utk repair. Kalau mahai bebeno, terpaksa(rela) la angkut HP satu lagi ... te he he ...

    Lari bajet raya saya, kakyong!!!

  • scudmami
     

    lahai... itu ka citer nye??? cian cian... keje sape tu ye?? Daus ke dina?? Ke keje ibu nya yang bertepon masa tgh "toooootttt" keh keh keh..

    takpe takpe.. kalu nak calling2 aku.. senang je, carik kat bilik hihihiii

  • DNNA
     

    Ihiks norley,

    Tu la story nya ...
    Aku tak salahkan sesape melainkan diriku jua beb ...Careless ... Suka betul letak HP tu kat poket belakang seluarku ... Pastu, bila nak wat projek, lupa plak kewujudannya ..

    Lantas, plup ... jatuhla ia ke dalam itu dan telah dgn jayanya cuba untuk berenang ...

    Namun, sia-sia jer .. Ia jatuh ke dasar ...

    Hahahahaha

  • Hanim
     

    get a new hp! hehe

  • hanazeem
     

    Beli yg baru.. Handphone N95 (made in china) aku pun dah dikerjakan oleh heroku. .bukan aku punya ajer. 2 HP hubby pun dah dikerjakan heroku nan sorang itu.
    Akhirnya aku tukar HP murah jer.. tunggulah anakku cerdik pandai sikit, baru ku tukar HP yg updated sikit.

  • DNNA
     

    Hanim,
    Hehehe, tunggu bonus la nampak gayanya - Tu pun kalau dapat la. Btw, thanks a million for loaning me the mei tai ... I LIKE!!! Pas ni projek survey2 mei tai la pulak ... RM RM RM RMku terbang lagi .. Hahahahahaha

    HaNa,
    Tu la pasai ... Amai pun cakap, aku kena pakai hp yg harga RM100 lebih jer .. Asal bole talipon and sms cukup .. Dia kata, kalau nak beli yang shanggeh manggeh ni kena tunggu tentera2 kecilku besar sket la ... Ntah2 2 tahun lagi, dapat baby lagi .. Macamana tu??

    Heh heh heh heh heh ...

Blog Widget by LinkWithin