Para pembaca budiman

Tuesday, September 15, 2009

Anakanda-anakandaku berposing

Salam semua ...

Saya memang sangat2 suka ambil gambar anak-anak ...
Entry ini saya tujukan khas untuk tentera2 kecilku ...


Dina, Daus, Fawwaz - Comel kan kalian kan kan kan kan ... Jangan nakal2 ye sayang. Dengar cakap ibu, abah, tok, mbah, aki, wan ... Nanti dah besar jadi orang yang berguna dan beramal ye ...

Ibu sayang kalian semua ...


















Image Hosted by ImageShack.us
p/s - Di saat2 genting ini, saya dengan gigihnya sedang bertungkus lumus menyiapkan beberapa perkara agar saya dapat bercuti panjang dengan hati yang aman damai di hari raya nanti ... Hehehehe ... Senyum sokmo ye rakan2 sekalian ... wassalam

2 Pendapat:

  • scudmami
     

    isk... dapat la jugak ngambik gambo askar2 tu bertiga... aku ni punya lah payah nak amik gambar sume2 sekali..

    geram aku tgk rambut si Dina tuh..!!

  • DNNA
     

    Norl ...

    Tu pun nasib baik la angin diorang tengah ok (especially firdaus) ..

    Aku ingat kot rambut dina tu bila dah panjang tak kerinting sangat, rupanya dia maintain kerinting, you!! Hehehe

Blog Widget by LinkWithin