Para pembaca budiman

Wednesday, September 30, 2009

Raya piccas

Salam semua

Hehehehe ... aku ketinggalan bas la ...
Orang lain semua dah berkurun tampal gambar2 warna warni hari raya mereka,
Aku baru sekarang ni terhegeh-hegeh nak bubuh gambar raya kami.

Hehehehe ... redah jer laaa ...



SANGAT BIRU, BUKAN ... Hehehehe



Gambar di atas - Dina seperti biasa, sentiasa bersedia di depan kamera. Firdaus kepenatan beraya. Fawwaz pulak ngantuk nak nenen. Gambar ibu dan abahnya berposing sakan kecik je la ye ... Pura-pura Segan sebenarnya ... Hahahahaha



Gambar satu family besar kami ... Adinda2ku dikepung oleh keluarga biruku dan keluarga coklat Alia ... Hehehehe ... Adik2ku, berdiri dari kiri - Ashraf (purple), Irfan (merah), Harith (biru tua), Haidar (putih suci).
Gambar2 kecil - Tok ngan Mbah dikelilingi cucu2 ...



Gambar adinda Alia sefamily - Zaini, Alia, Farha, Eimran dan little Hanna.
Tema COKLAT
Dina ni kalau ada sepupunya Farha, memang agak sukar utk dipisahkan. Kalau kami cuba jua, kompom nangis kaw2 punya la si Dina. Tak kuasa kami. Hasilnya? Gambar coklat keluarga Alia ada dihiasi sikit dengan tompokan biru baju Dina ... Pasrah je la Lia kan ...



Anakanda-anakanda yang pantang nampak ibu and abah amik gambar berdua ... Semuanya nak enter frame ... Hehehehe


Memandangkan kak Dina and abang Daus dah ada kat dalam gambar di atas, di sini aku letak gambar Fawwaz sorang-sorang berposing ria sambil memakai bib raya nya ... Barulah adil dan saksama ... Hehehehe ...

Sekian

Image Hosted by ImageShack.us

8 Pendapat:

  • ajasu
     

    BIRUUUUUUUUU....sgt biru. Sampai Dina duduk kat org cekelat pon nampak BIRUUUUUUUUU....

    I see BLUE...lalalallalala

    pssttt... akak nih wat org nk update blog la.... tenet org bengong tau kak... mencikkk..dh 2-3 minggu gini. Nih kalau komen org kuar nih mmg sukses laaa...

    Haha...melepas rasa lak... SELAMAT HARI RAYA KAK DINA SHOMELLLLLLLL

  • DNNA
     

    Ajaaaaa ...

    Apa khabar, darling?? Hope u're feeling better now ... Dah habis 1st trimester blom?? Hehehehe ...

    Hahahaha, seperti biasa, akak hanya akan rajin update blog bila akak ada case write up nak buat. Hahahahaha ... kureng senonoh kan.

    Psst, camana pencarian helper?? dah dapat ka??

  • isabelle
     

    yg part anak2 suka enterframe tu ikut perangai sapa la ye???hihihi

  • DNNA
     

    Isabelle

    Without a doubt,
    Tu kompom menurun dari abah diorang tu...

    Sesungguhnya, ibu diorang ni pemalu orangnya ... (NOT!!)

    HAHAHAHAHA

  • Sayang.Ibu
     

    biru mata hitamku.. :P

  • DNNA
     

    Sayang.Ibu

    Hitam mata biruku ...
    Hahahahaha ...
    ;p

  • hanazeem
     

    Sungguh BIRUUUUU saujana mataku memandang..

    Tapi kau memang dari sekolah dulu pun biru jer..

  • DNNA
     

    Hana

    Hehehe, aku dari sekolah dulu biru ek?? Aku pun tak ingat la mek ..

    Na, Ustazah Epuziah kirim salam. Semalam tak ramai pun yg datang - 7 orang jer. Rasanya adeque ngan harris ckp nak upload gambo dlm FB. Camera aku tertinggal dlm kereta laa *tepuk dahi*

    Hehehehehe

Blog Widget by LinkWithin