Para pembaca budiman

Monday, September 28, 2009

MSK Duit Raya Giveaway

Salam

Hehehe ... Sebenarnya, dah lama dah nak memeriahkan contest anjuran Mommy lyna ni. Sebelum cuti raya lagi. Namun, asyik tak sempat je nak tulis entry ... Alang-alang berehat sambil recuperating from a bout of tummy flu ni, might as well ku tulis entry ini ... Hehehehe

But hey, better late than never, right. Actually, the deadline is on the 30th of September. So, plenty of time for u guys to join this contest. The more the merrier :)



mysuperkids giveaway


Sertai sekarang untuk voucher minyak PERCUMA!


weblog popular 1Malaysia



The PRIZES will be:

1st:

PETRONAS fuel
voucher worth RM70

Special blog review by MySuperKids

2nd:

PETRONAS fuel voucher worth RM50

3rd:

PETRONAS fuel voucher worth RM30

5 Consolation Prizes:

Mystery Gifts sponsored by
LailaSani

Special Token

UK Anti-Virus Formula
Bio-Tech Herbal sponsored by Miela77

HOW TO ENTER THIS CONTEST?? EASY PEASY LEMON SQUEEZY LAH YOU ALL ...It's a walk in the park! Tak percaya?? Cuba baca syarat-syarat yang tertera di bawah ni ...


Pssstt… Setiap satu penyertaan akan dapat 1 nombor a.k.a. 1 peluang
cabutan, TAPI anda berpeluang untuk dapat berpeluang2 lagi, dengan melakukan
ini:-

Tampalkan code di atas di sidebar – 1 KAD CABUTAN <— ini syarat wajib utk sertai giveaway ni.

Buat satu entry ringkas, just copy+paste code di atas juga dalam entry anda
– 1 LAGI KAD CABUTAN.

Buat satu lagi entry tentang giveaway ni dengan backlink ke
MySuperKids – 1 LAGI KAD CABUTAN.

Add MySuperKids.net di blogroll – 1 LAGI KAD CABUTAN (yg dah
add pun dikira).

Masukkan link entry ini di FaceBook (notes/status/wall,etc.) –
1 LAGI KAD CABUTAN.

Masukkan link entry ini di Twitter – 1 LAGI KAD CABUTAN.

Kalau ada lebih dari satu blog dan buat benda yang sama –
CABUTAN DIKIRA 2 KALI.



MENARIK, BUKAN ...

JOM KITA PAKAT MASUK CONTEST NI :)

Image Hosted by ImageShack.us

0 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin