Para pembaca budiman

Friday, September 11, 2009

Hari Matrikulasi UKM Bangi 96/97


Salam ...

Have been meaning to finish writing this entry last week ...
Have been preoccupied with other things , though ...
Anyhow ... here goes ...

-----------------------------------------------------------------------

01/09/2009

Ku telah jumpa dengan geng matrikulasi ukm tahun 1996/97 ...
Dr Hanim namanya (ewahhhh ...)
Last jumpa dia kat Ireland dulu rasanya ..

Kebetulan Hanim datang PPUKM ni sebab ada kelas...
Last Tue lagi sebenarnya Hanim bagitau dia ada kelas tapi kebetulan lak masa hari tu ku dah berjanji ngan member2 Chempath nak beronggeng kat JJ...
So, the week after la baru dapat jumpa ...

Hanim, u haven't changed a bit la babe ...
Sama jer muka ...



Asalnya nak bawak Hanim terus gi bilikku.
On the way nak jemput Hanim kat radio dept, ku talipon NorL ajak datang bilikku utk sembang gebang ngan Hanim - Wahhhhh, che mek NorL busy la pulak wat case write up yang nak kena submit before weekend.

So, ku bawak Hanim datang bilik NorL dulu.
Ingat setakat nak cakap Hai Hai Bye Bye kat NorL...
Tapi tersangkut la plak sepanjang lunch hour kat situ - Biasalahhh, perempuannnn ...
Akhirnya, tak sempat bawak Hanim ke bilikku sebab dia dah nak kena pergi kelas kul 2.

Before balik tu, sempat la plak Hanim menghulurkan 'sesuatu' kepadaku ...
Dia bagi aku cuba try test drive 'sesuatu' itu utk beberapa minggu ...
(Beberapa bulan boleh, Hanim?? Hahaha)
Toche toche toche Hanim ... Aku akan cuba 'sesuatu' itu setibanya aku di rumah nanti ...
Tak sabar rasanya *rubbing my hands together gleefully in anticipation, mwahahaha*

Apakah 'sesuatu' itu???
Sesuatu yang sudah lama aku idam-idamkan tapi belum ada wang besar kesempatan untuk mencubanya.
Meh kita layan sesi penggambaran berikut ...

Jeng Jeng Jeng ...

Ni la dia MEI TAI (MT) yang Hanim loankan untukku try test drive ...
Kalernya - GORGEOUS kan ...

Sebenarnya kat rumah dah try test dah MT ni. Rasa sungguh selesa beb.
Fawwaz pun suka duk dalam tu. Siap tidur some more ...
Tapi tu la, setakat pakai kat rumah tu blom cukup utk dapatkan 'feel' ...
Nampak gayanya kena extend loan sampai lepas raya ni .. Barulah benar2 teruji performance MT itu ... Macam kereta pulak ye kena uji performance segala macam bagai ... Hahahaha .. (Errr, bole ke Hanim?)

Dalam aku sibuk membuat photoshoot MT itu, tetiba datang plak MODEL tak berbayar nak join session tu ... Ihikss ... Ni la dia Dina, anak daraku yang suka bergambo ...

Siap sudah citer pasal MT Hanim ...
Hopefully, will be able to take a few pics of me (or abang ytc) wearing Fawwaz in this MT during raya ...
Sat sat ... abang YTC nak pakai MT??? I DON'T THINK SOOOOOO ...
(AMPUN bang ... HAHAHAHA)


------------------------------------------------------------------------

Lepas tu, petangnya, ku mendapat phone call dari geng matriks jugak ...
Dr Ruslinda namanya ...
Dia ni laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagi lama ku tak jumpa ...
Dari abis matriks dulu ... Waaaaaaaah, sudah 12 tahun tak jumpa, bahhh ...

Hari ni memang hari matrikulasi sedunia la ... Hahaha


Image Hosted by ImageShack.us
p/s - NorL ... ko tak aci ... hari2 jumpa .. HAHAHAHA

5 Pendapat:

  • nurul husna binti ibrahim
     

    salam...nk nyibuk..hehehe..
    mula2 sy xtau la pe wai tai,skali search kt google br tau..kehkeh
    ltak la pic akak pki mende tu..
    xpun tnjuk skali cr2 nk pki..
    mn tau pnduan tuk sy bbrapa thun lg..ngeeee~~

  • Hanim
     

    ha sila la pinjam Dian. Tgk title ingatkan ada org nak wat reunion.

    Pinjam laa lama mana pun. Tu i guna masa last Raya, matching dgn theme colour baju thn lepas. Laa ni baby dah berat.. tak leh guna MT tuh. No very supportive dah.

  • DNNA
     

    husna
    Haaaa, Insya ALlah akak amik gambo akak bergaya dengan MT tu nanti ek ... Psttt awak, panduan utk berapa tahun lagi exactly tu?? Hehehehe ...

    Hanim
    Hahaha, title macam gempak je kan ..

    Cayalah mek, ko ada baper banyak MT ni? Siap bole match2 dgn kaler yg ko ada ... caya la ... ko memang babywearing queen la beb !!! Hehehehe ...

  • Hanim
     

    MT ada 2, RS ada 2, pouch ada 2, SSC ada 2... hehe semua 2 each. SIb baik ku tak venture in wraps, podaegi etc etc etc.

    Have fun tying&trying the MT

  • DNNA
     

    Hanim ...

    Waaaaaaaahhhhh, semua ko ada 2?? Hahaha, aku plak baru berkenalan ngan pouch ngan RS ... tu yg nk try MT lak ... Wrap, aku rasa macam agak susah pakai and nampak macam panas je pakai kat msia ni.

    podaegi tu apa ke bendenye mek?? Sat aku pi gugel jap ... Hehehe

Blog Widget by LinkWithin