Para pembaca budiman

Wednesday, November 18, 2009

Lama lagi ...

Salam,

Merujuk kepada entry saya semalam berkenaan gaji ...
Rupanya semalam rakan2 KKM pun blom dpt gaji lagi ...
Bila diorang tanya kat admin, admin ckp - oh, tak sempat nak uruskan ...
Jadinya, gaji diorang masuk Insya Allah 23hb ni ...


Gaji kami???
Tak tau lagi ...
Malas nak contact bahagian kewangan ...


25hb pun 25hb lah ...
Kita tunggu jer la dengan penuh kesabaran ...


Betul tak rakan-rakan???
Heh heh heh

Image Hosted by ImageShack.us

5 Pendapat:

  • MommyCT
     

    Sabar ye...adalah tu nanti. Lambat dapat lambat abis..;P

  • Sayang.Ibu
     

    mmg lama beb... eh tapi x lama sangat lah lagi...seminggu...rabu dpn masyuk laaaaaaaaaaaaaa.... sabo byk2 kita ye beb

  • NabilaHouse
     

    kalau aku lah kan.. ayat 'tak sempat nk uruskan' itu mmg tak boleh diterimapakai. dh itu keje diaorg, inform je lah masuk bape hb..

    kitaorg pun masuk 23hb nih.. nasib baik le ada side income, kalau idak kering kontang le seminggu nih.. hihihi..

  • Hanim
     

    Err.... bukan ke gaji mmg masuk 20hb ke atas? I konpius jap... coz of ur post semlm (dah ler ngan fonte besau2). Pi gak check kat atm haha. Tgk2 today baru 18hb.. konpemla tak masuk lagik.

    Hehe I mmg suka masuk 20hb ke atas, coz bill due ujung bulan/awal bulan... saja time semua bills jadik camtuh. Konpem gaji dah masuk time tuh.

    Ke ada sale kat mana2?

  • DNNA
     

    MommyCT

    Hahahaha, setuju 110% - lambat dapat, lambat la abisnya ...

    Intan

    eh ye tak ye jugak ek ... lagi seminggu jerr ... wahai diri, bertahanlahhhhh ...

    Nana

    Tu la pasal, baik la takyah buat pekeliling cakap gaji masuk 17hb kan kan kan ...

    Tak payahlah bagi harapan palsu kat orang kan kan kan ...

    Untung ko Nana ada side income .. Akuu?????? Nak wat locum pun malasssss ...heh heh ... sebenarnya aku tak sanggup nak tinggalkan anakanda2 .. hihi

    Hanim

    Minggu lepas ramai geng2 KKM cakap ada kuar circular cakap gaji masuk 17hb sempena Raya Aidil Adha ni.

    Pastu, ada pulak ura-ura yang PPU*M pun nak bagi gaji on the 17th gak. Tu yang aku excited semacam tu.

    Rupanya dakyah palsu semata ... Cetsssss ... hehehehe ...

    Bills aku pun 20-an gitu ... Senang nak manage. Bayar semuanya sekaligusss ... Dan sekaligus habih laaa gajiku ..

    Kah kah kah kah kah ...

Blog Widget by LinkWithin