Para pembaca budiman

Tuesday, November 17, 2009

Cerita favourite saya

Salam,

Tetiba teringat kat cerita favourite saya ...





Sumber gambar dari SINI


Hehehehe ...


Naruto dan saya mula diperkenalkan oleh junior-junior saya merangkap housemates saya - Aneeza, Saniyati, AYS, Fahitah dah Mira sekitar tahun 2003 gitu kalau saya tak silap... Masa tu saya masih bekerja sebagai HO di Galway. Diorang yang bertanggungjawab membaca pulang CD2 Naruto dari episod satu sehinggalah episod 100 (masa tu la)pulang ke rumah sewa kami.

Mula2 tu, saya rasa agak musykil kenapa adik-adikku itu sanggup bersengkang mata menengok citer itu sehingga larut malam ... My curiosity got the better of me .. I decided to join sekaki nengok sama2 ... Setelah episod berganti episod, CD bertukar CD, i realised that ...

I was hooked.

Sampailah sekarang, saya adalah kipas-susah-mati Naruto.

Boleh anda bayangkan, seorang ibu jelita beranak tiga meminati Naruto?? Dan, boleh anda bayangkan apa reaksi Che Abang YTC saya apabila mengetahui ketagihan saya dengan Naruto ni?? Dia cakap - U ni kalah budak-budak. Hahahahaha ...


Tapi sekarang ni saya dapati saya kurang masa untuk melihat episod2 terbaru Naruto Shippuden .. Bila saya check kat Wiki - Mak Aiiii ... banyak sungguh episod2 baru ... Alangkah indahnya kalau saya dapat membuat marathon tengok DVD (atau youtube) utk catch up sampailah episod terkini ...

Nampak gayanya tunggu 2011 nanti la ... (Masa pantang bersalin anak sorang lagi) .. Kah kah kah kah kah kah kah ...

Ada tak geng pembaca di sini yang minat Naruto??


Young at heart,
Image Hosted by ImageShack.us

4 Pendapat:

  • ~ As ~
     

    abg sy yg umur 35 minat sngat smpai collect all the CD...tsk tsk tsk

  • DNNA
     

    As

    Heh heh heh heh ...
    Tu la dia penangan Naruto ...

    Kem salam Naruto kat abang ye ...
    Err ... tolong tanya dia - pinjam CD bole???

    Kah Kah Kah Kah Kah ...

  • ajasu
     

    kak, my hubby (both of us now genap 30 tahun, is Naruto fan. Aja lak suka conan, penyiasat remaja, lagi ape... hehehe..both of us peminat komik. But hubby suka manga and anime...

    Aja suka komik jer..and I AM going to be mother of 4. My dad siap geleng2 pala..hahahahha

  • DNNA
     

    Aja

    Akak pun minat segala macam bagai manga. Semua manga (adik-adik akak) akak redahhhh jer baca. Sampaikan masa akak berpantang anak pertama dulu,akak sanggup upah diorang pergi kedai beli manga, heh heh heh ...

Blog Widget by LinkWithin