Para pembaca budiman

Thursday, November 12, 2009

Cuti

Salam,



Hehehehe ... Kabare semua?? Harap semuanya sihat walafiat ...




Aku cuti kejap dari tulis entry kat blog. Macam-macam aku nak tulis tapi takpela, aku nak siapkan a few pressing matters first ... Lepas tu aku akan bergiat aktif dlm bidang menulis blog semula Insya Allah.



Cuma nak bagitau yang :


1. Tanggal 7/11/2009 adalah Hari Ulang Tahun Irdina Aisyah yang keempat. Intan, anak-anak kita umur diorang beza beberapa hari jer kan ... hehehehe ... utk the next one (ala, plan kita 2011 tu la) kita plan bagi baek punya ya ... kah kah kah. Insya Allah aku tulis satu entry pasal besday Dina nanti.


2. Aku dah selamat bukak akaun Tabung Haji untuk Muhammad Arif Fawwaz - Alhamdulillah. Cuma kami lupa nak register utk menunaikan ibadah Haji (Agak2 kalau register sekarang ni tahun berapa gamaknya giliran kami ye ... hehehehe)


3. Aku dah potong. (Teringat entry Isabelle berkenaan potong ni ... hehehehe ... sungguh lucu dan spot on!!!)











Aku bukannya potong line talipon umah ye kawan-kawan ...



Tapinya, aku dah selamat potong credit cards aku ... Sekarang tinggal sikat eh se kad jer dalam purseku - saja simpan kot la ada apa-apa emergency kan ... you'll never know ..



4. Fawwaz dalam usia 8 bulan 3 minggu dah pandai meniti dengan lajunya. Dan, Alhamdulillah dia dah mula belajar utk berdiri sendiri i.e. lepas tangan. Giginya dah ada 6 - 4 atas dan 2 bawah. Dia dah pandai main pok amai-amai, cak cekur udang gamit, peekaboo dll.
Go on ya good thing!!!!!!



5. Aku sempat abihkan baca buku Christopher Paolini yang terkini - Brisingr. Aku mula baca hari Isnin baru ni. Curi-curi baca malam-malam bila anakanda2 kat LalaLAND. Errr, tu antara sebab jugak mengapa blogku ni terabai ... Kah kah kah kah ...


Aku ni kan kawan-kawan, jenis orang yang kalau dah ada buku cerita depan mata, Brad Pitt lalu depan mata pun aku tak perasan ... Hahahaha ... Rasa lega dah dapat baca satu buku. Hilang rindu aku kat hobi aku iaitu membaca.


Sebenarnya aku ada satu lagi buku yang baru che abang ytc belikan - Syren (Angie Sage). Ala yang hero dia wizard yang bernama Septimus Heap tu la ... Tak sabar nak baca tapi takpe la, tunggu lah bila benda-benda yang aku patut abiskan berkurun dulu tu siap dulu ... Barulah syiokkkkk baca buku. Ada feel gitu ... kah kah kah



6. Aku masih ada berjogetlambak case write up untuk disiapkan dengan seberapa segera. Bikin aku stress sajaaaaaa ...


Sekian, Wassalam

Image Hosted by ImageShack.us

P/s - Alia baru bagitau aku yang Fabmom ada sale 4 hari bermula esok. Norley ... JOMMMMMMMMMMM ... ha ha ha

9 Pendapat:

  • ajasu
     

    Kak Dian, JOMMMMM...gi sale Fabmom.Nak carik la nursing bra bebanyak...

    Kak, sila ke blogshop org yer *wink* *wink*

  • scudmami
     

    dian.. JOM... bila?? hehehe

  • Sayang.Ibu
     

    ohhhh... nama ko dian ke??? hahahhaaaa... mak baru tau nyahhhh

    eh dina 4 tahun ek? lahir 2005.. x sebaya lerrr.. aina baru nak genap 3 thn lahir 2006...

    jadi nxt projek lah kite deal bg baek punyer...kahkahkahhhhh

  • hanazeem
     

    Patutler lama tak nampak blog ko diupdatekan.

    Dina dah 4 thn yer.. cepatnyer masa berlalu.. last aku jumpa ko, Dina kat dlaam perut lagi (betapa lama aku tak jumpa ko)

  • DNNA
     

    Aja,

    Yaaaaahhhhhhh .... marilah kita berbondong-bondong ke sana ya ... Angkut segala macam bagai. Menurut email yang akak dapat, vivian ckp SEMUA barang dalam kedai dia on sale ... yahoooo!!!!

    P/s - Alhamdulillahhhhh, tak sangka sumbangan akak sepanjang 2008 dihargai, terharu ahkak tau aja .. kah kah kah kah ... Nanti kita roger2 yer ... psssst, sungguh mengancam jiwa purse itu kan kan kan ... sesuwei dengan jiwa ahkak ni haaa ... thanks a million again bebehhh ...

    Norley,

    Tu la pasal, esok bebudak tu mcm nak menuju ke arah SOGO warehouse sale. Sale fabmom sampai hari ahad beb. macam mana ek?? tapi sayang beb kalau tak pergi kan ... especially utk geng2 kita yang expecting ... berbaloi-baloi i tell you ...

    we'll see how la tomorrow ...

    Intan,

    *hulur tangan utk bersalaman*
    Sambutlah salam ukhuwwah dariku. Perkenalkan - Nama aku Dian, bole panggil Dian atau Yan atau DN ...Kalau ko nak panggil Didiecomel pun aku laaaaagi sukak!!! kah kah kah kah ...

    Aiyarkss!!!Aku salah baca maklumat kat blog ko la tu ... Ampunkan mak,nyahhh ... Aku ingat Aina ngan Dina sama umur ... Rupanya sama bulan jer ...

    Takpa, takpa 2011 kita kasi plan kaw kaw baeeeeeekkkk punya beb ..

    Na,

    Te he he he he ... sengaja aku amik cuti dari update blog. Sengaja aku biar d-n-n-a ni terbengkalai kejap, ahakss ...

    Tapi, aku baru sedar yang sesungguhnya blogging ni very addictive kan kan kan kan kan ...

    Alo geng, ko tadak plan turun KL ke abih pantang nanti? Kalo ko turun, silalah kol aku supaya kita bole jumpa. Aku rindu kat ko la beb ...

    Meh aku blanja ko makan kat kafe depan maybank ni...(Sekarang dah tukar tender, makanan pun dah ada variety ... mcm2 ada beb ... hehehehe)

  • hanazeem
     

    Itulah Yan,memang ada plan nak turun KL. Lagipun abah aku nak operate bulan 12 ni. valve replacement. Kalau jadilah.

  • ajasuakeem
     

    Kak, kalau x de akak, Norley, Alia, siapalah Aja di PPUKM itu, cuma pesakit tingkat 7 jer...ekekekekee..

    Kak Dian, frust giler nih, gynae Aja prof Za dh x practice kat private Wing tuh... arrrghhhh...frust! Dah la dah nk beranak nih.. lg 2 bulan ++ jer..
    ;-(..

  • DNNA
     

    Na,

    Marilah beb ...
    Nanti call aku ek bulan 12 nanti ..
    Ayahmu operate kat mana, mek? PPUKM ke IJN??

    Aja

    Akak, Alia and Kak Norley biasanya jumpa Dr Emilia. Sekarang dia dah take over dari prof za kat tingkat 7 tu. So, bole la awak survey2 ... Hehehe ... She's very nice. Kalau jumpa kita mesti dia salam kita, terasa dihargai, ewahhhh ...

    Kejap betul masa berlalu ek .. Rasa mcm baru jer aja hyperemesis ... sedar2 dah 28 minggu dah ..

    Psttt Aja, boboy ke gegirl ni?? Hehehehehehe ...

  • hanazeem
     

    Yan,
    Abah aku operate kat PPUKM. Tapi lupalak, abah aku operate 8/12, laki aku masuk kampus time tu..

    Nantilah, kalau aku turun Kay Ell, aku usahakan untuk jumpa kau.

Blog Widget by LinkWithin