Para pembaca budiman

Friday, August 14, 2009

*Kemusykilan*

Salam ...

Wah, lama tak update ...
Cuba untuk buat posting baru ..
Tapi utk menjadikan entry itu lebih berwarna-warni dan bermakna,
saya memerlukan GAMBAR-GAMBAR ...

Malangnya,
Saya tak boleh upload gambar ..
Ada masalahkah dgn blogger?
Sedang melalui proses penyelenggaraan, mungkin ...

Takper,
Saya akan terus SABAR menunggu sehingga ia pulih ...

Sementara itu,
Saya akan teruskan usaha saya membuat case write up sulung saya ...
(Dah 6 bulan saya hutang dgn Dr H)
Hehehehe ...



Image Hosted by ImageShack.us

2 Pendapat:

  • kakyong
     

    DNNA,
    u upload foto direct semasa buat n3 yer.. kenapa tak upload ke picasa web album dulu.. pastu amik jer html kod utk tepek pada n3...

  • DNNA
     

    KY,

    Waaaah, tq sifu ...
    Saya akan cuba wat mcm KY ajar ye.

    Hehehe,
    Dapat ilmu baru hari ni ...
    Alhamdulillah ...
    Thanks again Kak Yong ...

    Picasa web album - Here i Come .. (nampak bebeno saya ni budak baru belajar kan ... Hahahaha)

Blog Widget by LinkWithin