Para pembaca budiman

Wednesday, July 15, 2009

Talipon genggam (secondhand) baruku ... ihiksss

Salam



Tadaaaaaaaaa ....


Mempersembahkannnn dengan penuh rasa riaknyaaaaaaaaa humblenyaaa .....


Talipon genggam (secondhand) barukuuuuu ....



Ku beli secondhand melalui kawan abang ytc. Menurut katanya, HP ni baru berumur 3 bulan and the previous owner wanted to letgo to upgrade to apple iPhone ...

Rejeki ku la kan ... hihi

Walau bagaimanapun, HP lama yg byk masalah tu yang amat ku kasihi tetap ku simpan utk jadikan kenangan. N70 ... thanks for the memories ....

Oleh yang demikian, terkubur jua la hasrat untuk menyambar sebijik kamera Sony kiut miut yang dah lama terpendam tu ... Sebab kualiti gambar2 yg dihasilkan oleh camera hp baruku itu kira not too bad la ... Dan punah jua la hasrat di hati nak beli beg Coach baru yang lebih besar dari beg ku sekarang ni bagi memuatkan HP baru DAN camera impian ... Hehehe ...

Selamat duit guwe .... (While gleefully patting my not-so-kembung-anymore purse, ehehehe)

Salam

p/s - Psssssttt .... masih relevankah penggunaan istilah telefon genggam tika dan saat ini? ... Sekarang orang dah tak genggam kan ... Orang bimbit je kan talipon tu? Owh ... Maafkan diriku yang ketinggalan zaman ini.

0 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin