Para pembaca budiman

Tuesday, July 21, 2009

Geng Bas Sekolah

Salam ...
Have to go to PPUKM early this morning as I have a bus to catch ...
I WISH ...
In reality, naik ni jer ... Hehehe



Me and my Geng Bas Sekolah (Alia, Jue n Kak Fizah) will be attending a Quality Assurance makan2 free bengkel for 2 days.

Venue ???

How to go there??



Am really excited ... Dah lama tak naik bas ...

All thanks to our Pegawai Sains - Kak Mus who organised the whole thing including sponsorship from drug companies - Thanks a zillion ;p

Dr H met us last week after the second year students' presentations and said - ' I nak u all pergi bengkel ni and take this opportunity to learn everything there is on QA. I want u all to become experts on QA. Kenapa I bersungguh2 nak push u all pergi? So that u can TEACH the MLTs how to do QC later on and also please remember that there will be Qs on QA in the final exam'
.
.
.
OK Boss !! Kami cuba sedaya upaya ...
.
.
.
Kami pun ada gak hasrat untuk mengajar tu ... Tapi, frankly speaking, tujuan ONE UTAMA ku pergi adalah untuk menimba ilmu so that dapat jawab soalan exam... Perkara untuk mengajar tu lain kira la. Itu adalah pengakuan jujurku.
.
.
.
Insya Allah when we become specialists aka The Boss (ihiksss) in the future, we cannot (and we won't) run away from teaching. It is our responsibility. Teaching will be our bread and butter (apart from doing admin stuff - which i really hate). This statement is especially true for me as I'm also a lecturer in the making ...
.
.
.
Anyhow, I heard that the time table for the 2-day bengkel is really packed ...
.
.
.
There goes my plan down the drain ...
Tak dapek nak singgah Alamanda la nampak gayanya ...
Hahaha ..

Image Hosted by ImageShack.us

2 Pendapat:

  • scudmami
     

    itulah... kul 7.15 aku dah nampak keta kau.. sungguh kagum jugak la for few seconds until aku teringat kau nak gi this thingy... hahhahahah

    nak gi Alamanda??? Hmmm.. naik bas UKM ke??? ke jalan kaki?? Dekat ke weihh???

    nway selamat berkursus.. ;p

  • DNNA
     

    Aku pun kagum dengan diri aku sendiri la mek ... hahaha ... masa ko sampai tu, aku baru selesai mengemas peralatan mengepam aku.

    Jue naik keta ... tu yang aku ingat if break lama bole la jek2 dia gi alamanda ... tapi jadual packed tahap dewa ... siap ada exam lagi ... tadi aku jawab soalan QC mcm *toot* jer .. hahaha.kita tunggu dan lihat jer la hasilnya ;p

Blog Widget by LinkWithin