Para pembaca budiman

Wednesday, July 8, 2009

Busy busy busy

Salam ...



Have been very busy lately ...



Here's my to do list for this week (secara random)



1. Finish off patients' booklets for my project and give a copy to Prof A (my co- supervisor)

- Complete flow chart

- Info re the correct way to collect 24 hour urine as well as UPCI



2. Work out logistics of project

-Liaise with the people in Makmal C to facilitate patient recruitment

-Meet up with the KJ, SN, PK and give a short talk to them so that they're aware of my study and can help out in pt recruitment.(Will need Prof A's help to achieve this)



3. Burn kak Min's thesis and case write up onto cd and give to Prof NA (aka Big Boss ) when she comes back from undergrad bengkel.

-Initially she wanted me to convert the files into pdf format before masuk dalam cd.

- Guess she changed her mind when she saw my expression - BLUR semacam je ... siap kerut2 dahi lagi ... hahaha ... Bila la aku ni nak jadi IT savvy ni .. Ayoooo ... even nak buat blog pun blom pandai lagi ... ihikss



4. Finish off case write up

- Ni kes haru gak ni. Alia, Jue and Kak Fizah have already submitted their first case to their respective supervisors and have received back their drafts for corrections ...

- Diriku pula, bagai dilanda kemalasan tahap dewa lepas masuk keja after 3 weeks of confinement ...(Psttt People ... Fawwaz dah 4 bulan dah sekarang ni ye ... Sekarang anda semua pasti dapat bayangkan tahap kemalasan saya itu kan ... Dah 3 bulan lebih saya hutang satu case write up dengan Dr H supervisorku itu ... hik hik hik)

- Untuk lebih menambahkan tahap stressku kan, kalau ikut jadual, sepatutnya dah nak kena submit case kedua dah ni ... uwaaaaaa

- WAKE UP DNNA!!!! DO NOT procrastinate !!! Go and finish up ur case write up laaaaa ... Isk isk isk ... Suka betul wat keja last2 minit ni laaa ...



5. Pi Unit Rekod

- Nak kena tengok sama ada file patient yang ku request utk case write up masih ada di situ ke idak ... Takut pt ada appointment jer ... Doa2 ada la file tu ... amiin ...



6. Kena fotostat more green biochemistry forms for my study ...



7. etc etc etc



Hehehe ... banyak kan bende nak kena wat ...

Sabar je la ...

Tu pun sebenarnye banyak bende2 yang kecik2 yang ku tak masukkan dalam list ..

Takpe DNNA ... easy does it ...

Take ur time ... Yang penting .... KERJASAMA !!!! Hehehe



Nak sambung ZZzzzzZZ ....

Alhamdulillah, managed to wake up and pump 5oz tonite for darling Fawwaz ... Will keep in freezer utk stok ... Puasa dah nak dekat ni ...



Salam

0 Pendapat:

Blog Widget by LinkWithin