Para pembaca budiman

Wednesday, December 16, 2009

Apa nak tulis ye??

Salam,

Aiseh ... rindu nak tulis kat blog sebenarnya ...
Tapi tu la, keja yang sepatutnya perlu disiapkan masih belum siap ...
Ayoooo ... awat la very the slow progress ni??
Marah betul pada diri sendiri ...

Takpelah kan .. easy does it ..
Biar lambat asal selamat ...
Kan kawan-kawan kan kan kan ...

Meanwhile, will continue to persevere ...
DNNA, you can do it ...
Teruskan usaha ..

Senyum selalu ye kawan-kawan sekalian ...

Wassalam


Image Hosted by ImageShack.us

4 Pendapat:

  • ummiluqman
     

    olaa..lon time no see..rindu dgn celoteh ko..anyway buat kerja dulu ya nanti sambung blogging :)

  • Hana Seman
     

    Siapkan kerja dulu Yan.
    Yan, abah aku tak jadi operate 8hb haritu. Kena clear dental dulu. Maybe awal Januari kot kalau takde halangan.

  • daliela
     

    write-up dah baper case buat?
    selamat berusaha....
    g cari case sane....he hee

  • DNNA
     

    Che ma,

    hehehe, thanks for your support babe ...

    Na,

    Kerja sentiasa akan ada kan Na ... Aku baru sedar, blogging adalah salah satu cara aku relieve stress .. hehehehehe ...

    Kak Ana,

    Hahahaha, sampai gak akak kat blog saya ye ... Heh heh heh ... kak Ana, HKL tadak nak organise apa2 talk ke?? Kalau ada bagitau naa ... Saya nak cari ilmu sambil cari point nak masukkan dalam SKT tahun depan, kah kah kah kah kah ..

Blog Widget by LinkWithin